gittigidiyor

İOS Windows 10 cihazların Skype bağlantısını kaldırabilirsiniz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
skype-baglantisi-1-645x430.jpg

Windows 10 ile birlikte sistem içerisinde iyice yerleşik bir hal alan, Microsoft’un popüler arama ve mesajlaşma servisi Skype; kimi kullanıcılar için rahatsız edici olabiliyor.
Microsoft hesabı ile birlikte çalışan Skype, Windows 10 Mobile’da ve Windows 10 cihazlarda ‘Mesajlaşma’ uygulaması ile bir araya gelerek kullanım kolaylığı gibi pozitif etkilerinin karşılığında yersiz bildirimleri ile tepki çekebiliyor.
Skype ayarlarına erişmek için mesajlaşma uygulamasında üç noktaya dokunarak Skype Ayarları’nı açın. Skype ayarlarına girdiğinizde, otomatik olarak Microsoft hesabından eklenmiş olan Skype hesabınızı göreceksiniz.

Dilerseniz ‘Oturmu kapat’ butonu ile Mesajlaşma uygulamasının bağlantısını tamamen kapatabilirsiniz. Zaman zaman kullanıyorsanız ve tekrar kurulum yapmak istemiyorsanız aşağıdaki seçeneklerden Skype bildirimlerini yönetebilirsiniz.

Eğer Microsoft hesabınızın Skype’dan tamamen ayrılmasını istiyorsanız; skype.com’da Microsoft hesabınız ile oturum açın. Alt bölümde yer alan Hesap Bilgileri bölümünden, ‘Hesap Ayarları’ linkine tıklayın.

Hesap ayarları bölümünde Skype hesabınızın Microsoft hesabı ile bağlantısını kaldırabilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst