gittigidiyor

İOS Windows Phone'lu LG Lancet'in Şimdi de Android'li Versiyonu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-phone-lu-lg-lancet-in-simdi-de-android-li-versiyonu-geliyor-705x290.jpg
Windows Phone'lu versiyonu ile beklenenden daha iyi bir iş yapan LG Lancet, şimdi de Android'li olarak şansını deneyecek.Mayıs ayında tanıtılan LG'nin Windows Phoneişletimine sahip akıllı telefonu LG Lancet,Verizontarafından satışa sunulmuştu. Sahip oluğu özellikler bakımından Lancet, üst düzey bir telefon olmasa da yakaladığı satış rakamları ile Verizon cephesinin yüzünü güldürmüşe benziyor.

Öyle ki, Amerikan GSM devi şirket, şimdi de Lancet ileAndroid kullanıcı pazarına açılmaya hazırlanmakta. Windows Phone işletim sistemi ile tanıtılan telefon, bu kez Android'li sürümü ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Özellikler bakımından Windows Phone işletim sistemine sahip versiyonuyla -muhtemelen- birebir aynı olacak olan yeni Lancet'de yine çipset olarak karşımıza Qualcomm Snapdragon 410 çıkacak.120 dolar gibi bir fiyata satılması beklenen telefon, şu an için sadece Amerika'da alınabilir durumda.
650(1).jpg



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst