gittigidiyor

İOS Yandex.Haritalar Artık Daha Kullanışlı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yandex servislerinde güncellemelere ve hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yandex'in harita servisi olan Yandex.Haritalar yeni güncellemesiyle tamamen yenilendi!


1448351152_yandex_haritalar_gorsel.jpg
Yandex yaptığı güncellemelerle kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Bu gelişmelere son olarakYandex.Haritalar'da yaptığı devrim niteliğinde güncelleme de eklendi. Yeni güncelleme Android ve iOS platformu içinkullanılabilir durumda!
Daha önce panorama görüntüler, trafik yoğunluğu gibi özelliklerin sunulduğu Yandex.Haritalar'da artık taksi çağırabileceksiniz. Yeni güncellemesi ile daha sade bir arayüze kavuşan Yandex.Haritalar, sesli arama imkanı da sunmaya başladı.
Türkiye'de çok sayıda kişinin kullandığı Yandex.Haritalar'ın yeni güncellemesi ile artık aradağınız yeri bulmak, istediğiniz yere ulaşmak daha kolay. Yeni güncelleme ile artık ulaşmak istediğiniz yere gitmek içinBiTaksi üzerinden taksi çağırabileceksiniz.
haber-1-mekan.jpg

Sade arayüzü ile dikkat çeken Yandex.Haritalar'da artık butonlar ekranda fazla yer kaplamayacak. Bu sayede daha geniş bir ekranda haritayı görebileceksiniz. Ayrıca kullanıcılar artık sesli arama da yapabilecek.
Yeni güncellemenin bir diğer dikkat çeken özelliği ise mekan aramaları ile ilgili. Kullanıcılar Yandex.Haritalar üzerinden seçtiği mekana ulaşmak içinBiTaksi üzerinden taksi çağırabilirken o andaki trafik durumuna göre ne kadar süre içinde varabilecekleri bilgisi de görülebiliyor. Mekanları favori listesine ekleyebilen kullanıcılar, Yandex hesabı ile giriş yaptıkları sürece bu favori listesini tüm cihazlarda görebilecekler.
mekan.jpg

Rota oluşturmada da iyileştirmeler yapılan Yandex.Haritalar'da artık istedikleri yere ait en hızlı ve en kısa rotaları ekran üzerinde görüp seçebiliyor. Rota üzerinde ilerlerken haritanın yanı sıra panorama görüntülerle de kullanıcıya ne yöne gidilmesi konusunda kolaylıklar sunuluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst