gittigidiyor

İOS Yeni Android telefonunuz için en iyi uygulamalar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android işletim sistemi Android akıllı telefon pazarının oldukça büyük bir kısmını elinde bulunduruyor. Giriş seviyesinden üst sınıfa kadar geniş bir cihaz yelpazesinde yüklü bulunan Android, mobil dünyanın dinamiklerini belirleyen iki platformdan biri konumunda. 2016’yı karşılarken elinde yeni bir Android telefon tutanların indirebilecekleri uygulamalardan bazılarını sizler için sıraladık.
1Password

1password-android-311215.jpg

Güvenlik açıkları ve başıboş internet serserileri, kollektif dijital güvenliği sürekli olarak tehdit ediyor. Dolayısıyla çevrim içi kimliklerin korunmasına özel ilgi göstermek artık daha önemli bir hâl almış durumda. Kullanıcıların sağlam şifreler oluşturmasına yardımcı olan 1Password, tüm giriş bilgilerini saklayan bir kasa işlevini de yerine getiriyor.
İndir
Pocket

pocket-android.jpg

Devasa bir dünya olan internette gün içinde olan biten her şeyi sürekli olarak takip altında tutmak pek kolay değil. Ancak Pocket, bu zorlu görevde cihaz sahiplerine yardım etmeye talip oluyor ve ilgilerini çeken makale ve videoları daha sonra görüntülemeleri için kaydetmelerini sağlıyor.
İndir
Google Fit

google-fit-201115.png

Google Fit, adından da anlaşılacağı üzere, Google tarafından tasarlanmış bir fitness uygulaması. Android telefon sahipleri Google Fit aracılığıyla adımlarını sayabiliyor, hareketlerini takip altına alabiliyor. “Basit yapılı” şeklinde nitelenebilecek Google Fit, başka fitness uygulamalarıyla da eş zamanlı olarak çalışabiliyor.
İndir
Evernote

evernote-android-yeni-tasarim-120315.jpg

Evernote halen bulabileceğiniz en kuvvetli not alma uygulaması. Daha sonra erişmek istediğiniz neredeyse her şeyi Evernote içinde saklayabilirsiniz. Alışveriş listeleri yapmak, yemek tariflerinin kaydını tutmak, okul ve web projelerini kontrol etmek, Evernote ile yapılabilecek şeylerden sadece birkaç tanesi.
İndir
Dropbox

dropbox-android-240615.jpg

Dropbox, kullanıcıların dosyalarına telefonları üzerinden rahatlıkla ulaşmasını sağlıyor. Buna ek olarak, kabloyla bağlantı kurmadan bilgisayardan telefona dosya aktarımını mümkün kılması da, Dropbox’ı cazip kılan özellikler arasında yer alıyor.
İndir
Yahoo Hava Durumu

yahoo-hava-durumu-android-311215.jpg

Android telefonlar, Google Asistan sayesinde düzenli olarak güncel hava durumu bilgilerini kullanıcılara aktarıyor. Ancak daha fazla bilgi, günlük bildirim ve gerçekten şık bir tasarım isteyenlerin Yahoo Hava Durumu uygulamasına göz atması gerekiyor.
İndir
Google Fotoğraflar

google-fotograflar-311215.jpg

Google Fotoğraflar, henüz ilk yaşını doldurmamış bir uygulama olmasına rağmen son derece sağlam bir platforma dönüşmüş durumda. Flickr’ı oldukça zorlayan Google Fotoğraflar, fotoğrafları sıkıştırmayı kabul eden kullanıcılara sınırsız bulut depolama alanı sağlıyor. Uygulama kullanıcıların arkada kalmış fotoğraflarının farkına varmalarına da yardım ediyor.
İndir
VSCO

vsco-android-311215.jpeg

VSCO, hangi platform söz konusu olursa olsun, en iyi fotoğrafçılık uygulamaları arasında yer alıyor. Geniş kapsamlı düzenleme yetenekleri ve filmlerden fırlamış ön ayarlı filtreler barındıran VSCO, farklı platformlar arasında eş zamanlama gerçekleştirerek düzenleme işlemlerini başka cihazlarda sürdürmeyi de mümkün kılıyor.
İndir
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android N'de Yeni Gelecek Özellikler Ne?[/h][h=2]Android işletim sisteminin yeni versiyonu ile birlikte telefonlarda yeni özellikler kullanılmaya başlanacak.[/h]
android-n-de-yeni-gelecek-ozellikler-ne.jpg
Google tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen etkinlikte Android'in yeni versiyonu hakkında pek çok detay paylaşılırken bu konuda özellikle 8 yeniliğin üzerinde duruldu. Android işletim sisteminin yeni versiyonu ile birlikte sistemin artık çok daha hızlı çalışacağı belirtilirken bu durum kuşkusuz tüm kullanıcıları memnun edecek. Üstelik bu hız yüzde 75'e varan yüksek bir oranda gerçekleşecek.
Ekran İkiye Bölünecek
Android işletim sisteminizi versiyonundaki bir yenilik ise ekranın ikiye ayrılabilir olması. Özellikle aynı anda iki farklı uygulamayı kullanmak isteyen kişiler ekranı ikiye bölerek bu ihtiyaçlarını giderebilecek.
Kısayollara Erişim Kolay Olacak
Android'in yeni versiyonunda bildirimlere de kısa bir erişim yolu açılacak. Böylece kişiler bildirimler için uzun adımları takip etmek yerine kısa erişim yolu ile birlikte kolay bir şekilde bildirimlere ulaşabilecek.
Android işletim sisteminin yeni versiyonunda görsellik açısından da tema ve duvar kağıtlarının kullanıldığı görülürken kadınlara özel olarak da 13 yeni farklı emoji kullanıma sunulacak.
Almadan Dene Dönemi Başlıyor
Üstelik Google Play üzerinden satın almadan test etme gibi özellikleriyle birlikte kolay bir şekilde kullanım sağlanacak Android sisteminde sanal gerçeklik de unutulmamış durumda. Cihazlar ile birlikte sürpriz bir yenilik ise Android isminin kullanıcılar tarafından belirlenecek olması.
Google tarafından açılan sayfa aracılığıyla kişiler önerilerini sunacak ve en çok öneri alan isim Google tarafından Android'in yeni versiyonunda kullanılacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst