gittigidiyor

İOS Yeni dinamik kilit ekranı sürdürülüyor sorunu ve çözümü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İOS Yeni dinamik kilit ekranı sürdürülüyor sorunu ve çözümü

Live_Lock_Screen_Beta_SCreenshots_0-760x386.jpg
Windows Phone 8.1 için uzun zamandır merakla beklenen dinamik kilit ekranları bildiğiniz üzere bugün erken saatlerde yayınlandı. 2 Nisan’da Build 2015konferansında gördüğümüz kilit ekranları henüz bazı eksiklikleri olmasına rağmen beta olarak yayınlandı. Rudy Huyn tarafından Microsoft için geliştirilen uygulama kullanıcılara sunuldu.
Uygulamada göze çarpan ilk eksiklikler; bildirim veren 3. parti uygulamaların ikonunun yıldız olarak görünmesi ve gecikmeler olarak görülebilir. Ayrıca parola bölümünün de yeni kilit ekranları için yeniden tasarlanmamış olması da göze çarpıyor.
Kilit ekranındaki gecikmeyi kısaltmak için kullanıcılar, Bing duvar kağıdını kaldırmanın çözüm olduğunu belirtiyor. Bir diğer sorun; yeni uygulamayı sildikten sonrasistemin kilit ekranının açıldıktan sonra geciktiği yönünde, buna çözüm ise Ayarlar bölümünde “Çocuk Odası”nı açıp kapatmak.
Bunun için;
– Ayarlar » Çocuk Odası
– Aktif edin, sonra kapatmanız çözüm olur
Yenilenen dinamik kilit ekranlarını indirmek için buradaki linki kullanabilirsiniz.
Popüler Aramalar :windows phone sürdürülüyor,windows phone kilit ekranı sürdürülüyor,lumia kilit ekranı surduruluyor,lumia surduruluyor,lumia 930 tuş kilidi,wp kilit ekranı,kilit ekranı sürdürülüyor,windows phone 10 ekran kilidi
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Anadolu Ajansı, Windows Phone Telefonlar için Geliştirdiği Uygulamasını Windows Store'da Yayınladı

Dünyanın önde gelen ilk 10 haber ajansından biri olan Anadolu Ajansı, Windows Phone platformu için mobil uygulamasını kullanıma sundu.
364073.jpg

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise ilk 10 büyük haber ajansı arası da yer alan Anadolu Ajansı, Windows Phone platformu için geliştirdiği mobil uygulamasını Windows Store uygulama mağazasında kullanıma sundu.
Anadolu Ajansı'nın web sitesindeki içeriklere mobil cihazlardan hızlı ve kolay erişim sağlayan uygulama, "manşet, son haberler, fotoğraflar, videolar, infografik, AA ürünler ve iletişim" olmak üzere 7 ana kategoriden oluşuyor. Ana sayfada, ana manşet ve alt manşet haberleri, editörün seçtiği haberler ve diğer kategorilere ait en güncel haberlerle fotoğraf, video ve infografik galerileri yer alıyor. Manşet dışındaki her bir kategoride son 3 güne ait en güncel haberler yayımlanıyor.
AA, bunun yanı sıra mobil uygulamalarında bir dizi iyileştirme ve yenilik yaparken, kullanıcılara haber, fotoğraf, video ve infografik alanında herhangi bir içerik araması yapabilme olanağı sunuyor.
haber-2016-05-windows-phone-555jpg1463057803.jpg

AA Windows Phone Uygulaması Özellikleri



  • Dünya genelindeki son gelişmeler ve olaylardan haberiniz olsun
  • Haber çeşitliliğini keşfedin
  • Dünyanın her köşesindeki AA muhabirleri tarafından size ulaştırılan haber, fotoğraf ve videoların ayrıcalığını yaşayın

Anadolu Ajansı'nın resmi "Windows Phone" uygulamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Anadolu Ajansı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka, ajansın bilişim ve iletişim teknolojileri konusunda medya sektöründe öncü rol oynamaya devam ettiğini söyledi.
Kurum olarak mobil platformlara yönelik çözümlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Şıvka, "iOS, Android ve akıllı saatlerden sonra Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazlar için de haber uygulamamız oldu. Her ne kadar Windows Phone dünyasındaki cihaz sayıları düşük olsa da biz iOS ve Android marketlerdeki uygulamalarımızla aynı kalite ve içeriğe sahip bir uygulama yazdık. Bunun içerik açısından piyasadakilerin en kalitesi olduğunu söyleyebilirim." dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst