gittigidiyor

İOS Yerli Yapım Android Pil Koruyucu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Türk yapımı bir Android cankurtaran!
yerli-1.png
Sizleri %100 Yerli yapım bir cankurtaran ile tanıştırıyoruz.


Günümüzde kullandığımız çoğu akıllı telefonların, tabletlerin bataryalarını, işlemcilerini daha işlevsel kullanmamız kısıtlanıyor ve bu kısıtlamaları kaldırmak için ekstra uygulamalar kullanmamız gerekiyor. Misal arka planda çalışan uygulamaları uyutmak için Greenify isimli programı kullanıyoruz. Ama bu tarz uygulamaları kullanmamız için bizden root erişimi istemekte..
Bugün sizlere tanıtacağımız uygulamanın ismi AndroEnergy. Türk geliştiricilerden oluşan CyanLog ekibi karşımıza günlük hayatta fazlasıyla ihtiyacımız olan bir uygulamayla çıkıyor.
Peki bu uygulamanın amacı ve özellikleri nelerdir?


  • Cihazımızın kablosuz ağ (WiFi) özelliği etkin ama işlev yapmıyor. Yani kablosuz ağ açık ama bir ağa bağlı değil. Uygulama bunu algılayıp kablosuz ağı gereksiz görüp kendiliğinden kapatıyor.
  • Ekran parlaklığını bulunduğunuz ortama ve şarjınızın durumuna göre otomatik ayarlıyor.
  • Aşırı şarj yiyen uygulamaları uyutabiliyor.
  • Batarya aşırı ısındığında bizleri bilgilendiriyor.

Bu özelliklerin tek uygulamada toplanması ve Türk geliştiriciler tarafından yapılmış olması bizleri bu uygulamayı kullanmaya teşvik ederken öte yandan da eliştiri yapmazsak olmaz. Eleştireceğimiz konu şu ki uygulama Türk Yapımcılar tarafından geliştiriliyor fakat uygulama dili maalesef İngilizce. Umarız en kısa süre içerisinde Türkçe dili eklenir ve uygulama ekranında yer alan reklamlar azalır. Ama bize yine de destek vermek düşer.

İndirQR-Code
AndroEnergy | Pil Koruyucu
Geliştirici: CyanLog
Fiyat: Ücretsiz




İndirQR-Code
Greenify
Geliştirici: Oasis Feng
Fiyat: Ücretsiz

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst