gittigidiyor

ıp tv hakkında yardımcı olur musunuz

maraz25

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
ARDAHAN
Arkadaşlar merhaba bu konuda yenıyım aklıma bazı sorular takılıyor merak ettiğim ise:
1. türksatta şifreli olan kanalları webte şifresiz yayın yapıyorsa İp tvde izlemek sorun yaratabılır mı
2. webte izlenen her kanal ıp tv de izlenır mı sıkıntı yaratabilecek kanal var mı
3. sıkıntısız ya da sorun yaratmayacak hangi kanallar izlenebılır.
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
@maraz bu konuları iptv yada web tv bölümünde acarsanız daha uygun olur.Burası baska bir topik ve konu ile alakalı değil.
Buna özen gösterbilirseniz iyi olur.
Diğer taraftan internetten yayınlanan tum kanallar,tv ler,yayınlar test amacıyla yapılan yayınlardır.Sorumluluk yayınlayan kişiye aittir.
Sadece suna özen göstermelisiniz;Yerli platformlara ait yayınlar konusunda,link verme,yayınlama konusunu yazmak forumlarda kesinlikle yasaktır ve bu kanunen suçtur..!!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst