gittigidiyor

İPad ürünleri hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
435659728846400279.jpg
[h=2]Apple'ın efsanevi tableti hakkındaki son gelişmeler.[/h]

[FONT=pt_sans]iPad Pro veya diğer adıyla iPad Plus hakkında çok şey yazıldı çizildi. Ama şimdiye kadar cihaz hakkındaki kanıtlar çok sayıda olmadı. Analiz firması AppSee'nin bomba raporuna göre2732x2048 çözünürlüğünde ekrana sahip cihaz ağlara takıldı. Firma, kullanıcı kayıtlarında iPad6.8 olarak tanımlanan bir cihaz olduğunu belirtiyor. Tabii bu durumda akıllara gelen ilk isim iPad Pro.
Şimdi gelelim tanımlayıcı kod ismindeki ayrıntılara. İlk sayı önemli bir donanımsal yenilemeyi, ikinci sayı ise bir nesil içindeki varyasyonu belirler. Mesela iPad Air 2'nin tanımlayıcı kod adları iPad5.3 ve iPad5.4 olarak geçer. iPad Air 2'nin kod adlarından bir tanesi WiFi modeline diğeri ise hücresel bağlantı destekli modeline denk geliyor.
Şu anda en güncel iPad'in ekran çözünürlüğü 1536x2048. PPI değeri ise 263. Üç milyon pikselden biraz daha fazla. iPad Pro ile ekran çözünürlüğü artarken (2732x2048), 5.6 milyon piksel söz konusu. Aradaki fark yüksek.


iOS 9'un çoklu görev özellikleriyle birlikte iPad Pro daha ilgi çekici bir cihaz haline gelecektir. Zaten geçtiğimiz gün ortaya çıkan iOS 9.1'in aslında büyük ekranlı iPad için olduğuna dair tahminler var. iPad Pro proje dahilinde J98 ve J99 olarak adlandırıldı.
Son olarak raporda bahsedilen iki cihaz daha var. AppSee kullanıcı kayıtlarında iPhone8.1 ve iPhone8.2 olarak geçen cihazları da tespit etti. Bu cihazlar eylülde tanıtılması beklenen iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'tan başkası değil.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
434672021965400279.jpg
[h=2]Dedikodularda bahsedilen dev ekranlı iPad sonunda ortaya çıktı.[/h]

[FONT=pt_sans]Dün akşam Apple'ın basın lansmanında en çok dikkat çeken cihazlardan biri iPad Pro oldu. Uzun zamandır raporlarda ismi geçen tablet, tasarımcıların ilgisini üstüne çeken potansiyele sahip. Tasarımlar oluşturmak dışında, iş için sunumların hazırlanması, 4K video düzenlemesi gibi daha birçok imkan sunuyor.
iPad Pro'da 12.9 inç'lik 2732x2048 çözünürlüğünde (264 ppi) ekran var. iPad Air 2'ye oranla ekranı %78 daha büyük. Ekranda 5.6 milyon piksel bulunuyor. Gayet etkileyici bir rakam. Ekranda fotoğraf hizalama adında bir teknoloji kullanılmış. Kısaca bu teknoloji eksen üstü kontrastı iyileştiriyor. Bu işlemin detayları için Apple'ın açıklaması şu şekilde:
"Bu işlemde, parlak kızılötesi ışık kullanılarak ince film transistörü (TFT) üzerindeki film kaplamada ve renk filtresinde tek tip bir yüzey elde edilir; böylece ekrandaki sıvı kristal moleküller tam olarak olmaları gereken yerde durabilirler. Moleküllerin daha iyi dizilmesi, ekrana doğrudan baktığınızda kontrastın çok daha iyi görünmesi anlamına gelir."
Retina 5K ekrandaki (iMac'teki) ince oksit film transistörü iPad Pro'da yer alıyor. Bu şekilde TFT, piksellere daha hızlı enerji taşırken, büyük ekranda homojen parlaklık sunuyor. iPad Pro'da tüm cihazlar içinde ilk olarak kullanılan "Değişken yenileme oranı" var. Bu özellikte iPad Pro ekrandaki içeriğin ne zaman durağan olduğunu anlıyor ve yenileme oranını yarı yarıya düşürüyor. Yani 60 kare yerine 30 kare oluyor. Ayrıca değişken yenileme oranı bu sayede enerji verimliliği sağlıyor. Ekrandaki teknolojiler bu kadarla sınırlı değil. Ayrıca iPad Pro'da "Zamanlama Denetleyicisi" bulunuyor. Bu özelliğin de ne olduğuna Apple'ın kendi açıklamasından bakalım.
"TCON olarak da bilinen zamanlama denetleyicisi, ekranın beynidir. Her bir piksele ne zaman, ne yapması gerektiğini o söyler. iPad Pro, iPad Air 2'ye kıyasla 2,5 milyon daha fazla piksele sahip olduğundan TCON, bu yüksek çözünürlüğün üstesinden gelebilmek için daha fazla bant genişliği ve ışık hızında olağanüstü piksel kontrolü sağlayacak şekilde özel olarak tasarlandı."
iPad Pro 305.7x220.6x6.9 mm boyutlarında. WiFi modeli 713 g, LTE modeli ise 723 g ağırlığında. WiFi modelinde 32 ve 128 GB'lık depolama alanı seçenekleri sunuluyor. LTE modeli ise 128 GB. 64 bitlik A9X'ten gücünü alan büyük ekranlı canavarda M9 yardımcı hareket işlemcisi, 8 MP ana kamera ve 1.2 MP ön kamera var. Ana kamera 30 FPS'de 1080p video, 120 FPS'de ağır çekim video kaydı yapabiliyor. Ön kamera ise 720p video kayıt imkanı sunuyor.
Dev tablette Touch ID eksik edilmemiş. Ancak iPad Pro'nun birkaç farkı daha var. Bunlardan bir tanesi 4 adet hoparlöre sahip olması (Eski raporların iddiaları yine gerçek çıktı). Hoparlör muhafazaları kasanın içine işlendi, bu da ilklerden biri.Apple'ın açıklamasına göre bu yeni çözümle birlikte iPad Pro, önceki iPad'lerin ses tasarımlarına göre %61 daha yüksek ses düzeyi sunuyor. Ayrıca üç kata kadar daha fazla ses çıkışı elde ediliyor. Ayrıca tabletin yatay veya dik konumda olduğunu da algılıyorlar.
Cihazda ayrıca Lightning bağlantısı dışında Smart Connector adlı yeni bir bağlantı daha var. Smart Connector dün akşam tanıtılan Smart Keyboard için kullanılıyor. Apple'ın Smart Connector hakkındaki açıklaması da şöyle:
"Smart Connector, Smart Keyboard'un iki yönlü iletken kumaşından yararlanan yeni bir arayüz. iPad Pro'nun Smart Keyboard'a güç iletmesini ve Smart Keyboard'daki her bir tuş vuruşunun iPad Pro'nuza gönderilmesini sağlıyor. Üstelik Smart Connector'ı kullanmak inanılmaz kolay. Yazmaya başlamak için, aynen Smart Cover'da olduğu gibi, Smart Keyboard'u da iPad Pro'nuzla hizalamanız yeterli. Yani aklınızdan geçenlerle ekrandakiler arasındaki mesafe şimdi daha da kısa."
Gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleriyle gelen iPad Pro'nun RAM ve pil değerleri ise belli değildi. Fakat Adobe'tan gelen yeni taze bilgilere göre cihazda 4 GB RAM bulunuyor. Apple'a göre tablette 38.5 watt-saatlik pil var. Söylenenlere bakarsak bu pil Wi-Fi üzerinden 10 saate kadar internette gezinmeye, video izlemeye veya müzik dinlemeye izin veriyor. Wi-Fi ve mobil ağ destekli modelde ise hücresel veri üstünden 9 saate kadar internette sörf yapılabiliyor.
iPad Pro'nun 32 GB'lık WiFi modeli 799 dolar, 128 GB'lık modeli ise 949 dolar fiyat etiketine sahip. Hücresel veri destekli LTE modeli ise 1079 dolar. Cihaz kasım ayında satışa sunulacak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
426736134318400279.jpg
[h=2]Apple hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor. Son ileri sürülenlere göre Apple önümüzdeki aylarda büyük boy iPad'le karşımıza çıkabilir.[/h]

[FONT=pt_sans]The Korea Times'ın isimsiz bir kaynağa dayandırdığı haberine göre Apple'ın birinci derece ekran tedarikçilerinden biri, 12.9 inç'lik retina ekran üretimine başlamış durumda. Apple önümüzdeki aylarda büyük ekranlı iPad'i tanıtabilir. İsimsiz kaynağa göre yeni iPad yüksek görüntü kalitesine sahip olacak. Aslında büyük ekranlı iPad'in adı daha önce farklı iddialarla da gündeme gelmişti. Kasım başlarında Foxconn'un 2014 baharı için büyük ekranlı iPad'i test ettiğisöylenmişti.
The Wall Street Journal, temmuz ayında büyük ekranlı iPhone'un ve iPad'in 2014'te çıkacağını iddia etmişti. Hatta Apple'ın 13 inç'lik prototip ürettiğini belirtmişti. 13inç'lik iPad'in MacBook Pro ve MacBook Air ile aynı sınıfta yer alacağına dair iddialar ortaya atıldı. Diğer ilginç bir yorum ise John Gruber'dan gelmişti. Gruber, Apple'ın iOS tabanlı dizüstü cihaz çıkarmak istediğini kaydetmişti. Barclays Capital analisti Ben Reitzes, büyük ekranlı iPad hakkında açıklamalar yapmıştı. Reitzes Apple'ın 13 inç'lik dizüstü tasarımında iPad'i piyasaya sürebileceğini ve böylelikleyeni bir ürün sınıfı ortaya çıkartabileceğini belirtmişti.
Sonuç olarak çok fazla spekülasyon var, ama elle tutulur bir kanıt yok. Apple her zamanki gibi sessizliğini korumaya devam ediyor. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPad 3, 4K ekran ile mi geliyor?

Apple, tablet sektörüne yani bir boyut getirmeye hazırlanıyor!


ipad-air-2.jpg

Apple'ın Mart ayında yapmayı planladığı "Spring Forward 2016" etkinliğinde tanıtacağını düşündüğümüz yeni nesil tableti iPad Air 3 ile ilgili dirmaya oldukça yakın olan DigiTimes bir iddiada bulundu. DigiTimes'ın haberine göreApple 9,7 inç ekranlı yeni nesil iPad Air 3'te 4K ekran kullanacak.
En önemli soru ise 3DTouch teknoılojisinin iPad Air 3'te olup olmayacaktı. DigiTimes'a göre ilk önceiPhone 6S veiPhone 6S Plus'ta gördüğümüz3DTouch teknolojisi yeni nesil iPad Air 3'te bulunmayacak.
Apple, iPad Air 3'te 4GB RAM'e geçiş yaparak yüksek çözünürlüğün rahat bir kullanıcı deneyimi sunmasını da sağlayacak. Burada en önemli soru ise programların ve oyunların bu çözünürlüğe nasıl tepki vereceği. UmarızApple bu ve buna benzer özelliklere de iPad Air 3'ü hazırlayabilir.
1453989207_ipad-air-3-croquis-ipad-7.jpg

Söylentilere göre iPad Air 3, 4 adet hoparlör ve arkada flaş ışığı ile gelecek. Bakalım söylentiler ne kadar dığru çıkacak?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
9.7 inçlik iPad Pro'da 4K iddiası

9.7 inç ekranlı iPad Pro cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberler tablette 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP kameranın olacağı yönünde

wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
1456897604_ipad-air-2-crybytes.jpg

12.9 inç ekranlı iPad Pro’yu büyük ve pahalı bulmuş olabilirsiniz, ancak Apple 21 Mart’ta iPad Air serisiyle aynı ekran boyutuna ve aynı fiyat aralığına sahip 9.7 inç ekranlı iPad Pro’yu duyurmaya hazırlanıyor.
Kasa detayları ve teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanan 9.7 inç ekranlı iPad Pro cephesinden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. 9to5mac sitesinde yer alan habere göre 9.7 inç ekranlı iPad Pro, 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olacak.
wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
1456897545_ipad-air-2-camera-thing.jpg

Apple, iPhone 6S ailesiyle birlikte akıllı telefonlarda 4K video kaydı sunmaya başladı. Tablet tarafından ise son olarak iPad Pro’da Full HD video kaydını görebildik. 9.7 inç ekranlı iPad Pro 4K video kaydının yanı sıra 12MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olacak. LED flaşla desteklenecek arka kamera çözünürlük ve video kayıt özellikleri dikkate alındığında, iPhone 6S’lerde yer alan kameradan pek de farklı olmayacağını gösteriyor.
Apple A9X işlemcisinden güç alacak 9.7 inç ekranlı iPad Pro’da ayrıca dört adet hoparlör, Akıllı Klavye desteği, Apple Pen uyumluluğu ve 3/4GB RAM yer alacak. Apple’ın 21 Mart’taki etkinlikte 4 inçlik iPhone ve Apple Watch 2’yi de duyurması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
754119437796400279.jpg

Apple bombalarına devam ediyor. Şimdi sırada İPad Pro modeli var. İşte iPad Pro'nun detayları.


Birçok Apple hayranının ve merakla beklediği gün geldi. Apple yeni cihazlarını birer birer duyuruyor. Az önce yeni akıllı telefonu İPhone SE yi duyuran Apple, şimdi ise yeni tablet modeli iPad Pro'yu duyurdu.

Yeni iPad Pro'nun özellikleri
9.7 inç iPad Pro, 469 gramdan daha hafif ve daha fazla parlaklık, daha geniş renk paleti, daha az yansıtma ve Night Shift modu ve beyaz dengesini dinamik şekilde ayarlayan yeni True Tone ekran teknolojisini sunan yeni bir profesyonelRetina ekrana sahip.

Yeni True-Tone ekrana sahip cihazın bu ekranı 2048 x 2732 piksel değerinde çözünürlük sunuyor.

Yeni iPad Pro, Live Photos ve 4K video çekmek için yeni 12 megapiksel iSight kamera, 5 megapiksel FaceTime HD kamera ve daha hızlı wireless teknolojileri sunuyor. iPad Pro, ayrıca Apple Kalem ve yeni 9.7 inç iPad Pro'ya uygun tasarlanmış yeni Smart Keyboard'u destekliyor. .

730061139300.jpg


Dört hoparlörü sayesinde güçlü bir ses çıkışına sahip olacak olan cihaz, uzay grisi, rose altın, gümüş ve altın renk seçeneklerine sahip.

Yeni İPad Pro'nun performansı
Yeni iPad Pro sadece 6,1 mm inceliğinde 469 gramdan daha hafif olmasına rağmen, en fazla güç gerektiren görevleri başarabilmeniz için performans, bağlanabilirlik ve çok yönlülük sunmayı vadediyor. Üçüncü nesil 64 bit mimariye sahip, güçlü A9X çip tüm gün dayanan pil ömrü sunuyor.

Ultra hızlı wireless bağlantı MIMO teknolojisine sahip 802.11ac Wi-Fi, yüzde 50'ye kadar daha hızlı hücresel bağlantıyla daha hızlı LTE Advanced için destek ve her tablet tarafından desteklenen LTE bantlarla nereye giderseniz gidin bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Şimdi yeni iPad Pro'ya doğrudan yerleşik Apple SIM'le 100'den fazla ülke ve bölgede seyahat ederken wireless veri planlarına doğrudan aygıtınızdan bağlanmanız daha da kolay.

728601959064.jpg


Yeni iPad Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi
Ekstra rose altın renk seçeneğine sahip olan yeni iPad Pro'nun fiyatları 599 dolardan başlıyor. Bu fiyat cihazın 32GB'lık modeli için geçerli. Cihazın 128 ve 256 GB'lık versiyonları sırasıyla 749 ve 899 dolar fiyat etiketine sahip.

Cihazın ön siparişleri 24 Mart'ta, genel satışı ise 31 Mart'ta başlayacak.

Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi
Yeni iPad Pro ülkemizde ise Nisan'ın başında satışa sunulacak. Ayrıca cihaz 32 GB Wi-Fi modeli için 2.199 TL'den (KDV dahil) ve 32 GB Wi-Fi + Cellular modeli için2.699 TL'den (KDV dahil) başlayan fiyatlara sahip.

731361031284.jpg


Tüm iPad modellerinin güncel fiyatları;
733867520076.jpg


733966275672.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple iPad Pro tablet ailesinin yeni bir ekran boyutu seçeneği ile çeşitleneceği söyleniyor. Peki bu yeni seçenek ve tabletlerin yeni özellikleri neler olacak?


ipad201701.jpg
Apple, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 7 ve yeni nesil akıllı saati Watch Series 2’nin tanıtımını gerçekleştirdikten sonra şimdi de gözleriPad tablet ailesine çevrildi. 2017 yılında güncellenmesi beklenilen iPad ailesi için ilginç iddialar söz konusu.
Phone Arena’nın haberine göre, ilk çıkan 12.9 inçlik iPad Pro modeli tahmin edeceğiniz gibi güncellenecek ve büyük ihtimalle iPad Pro 2 halini alacak. Ayrıca 7.9 inçlik yeni iPad Mini modelinin de Pro serisine dahil olması gündemde. Diğer taraftan 9.7 inçlik iPad Pro tabletin ekranının ise10.1 inç boyutuna çıkacağı söyleniyor.


ipad201702.jpg

Yeni iPad Pro serisinin beklenen özellikleri

Tüm iPad Pro serisinin dört hoparlör ve dört mikrofonlu bir kuruluma geçeği, 3.5mm kulaklık girişinin yeni iPad Pro’larda da kalmaya devam edeceği belirtilirken 12.9 inçlik iPad Pro 2’nin True Tone flaşlı 12MP bir arka kameraya terfi edeceği iddialar arasında. Diğer donanımsal güncellemeler hakkındaysa şimdilik pek bir bilgi bulunmuyor. Ek olarak Apple’ın tüm boyutlardaki iPad Pro’ları için Smart Keyboard’ları üzerinde de çalışmalar yaptığı ileri sürülüyor. BelkiApple Pen'de de ufak değişiklikler görebileceğimizi düşünüyoruz.
Yeni iPad Pro serisinin beklenen çıkış tarihi

Yenilenecek ve yeni bir üye kazanacak olan iPad Pro tablet ailesinin 2017yılının Mart veya Nisan ayında aramızda olması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Yeni iPad Modelleri Ne Zaman Tanıtılacak?[/h][h=2]Apple tarafından yeni iPad modellerinin tanıtılması beklenirken analistler tarafından yapılan değerlendirmelerde iPad modelleri için tarih belirlendi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
yeni-ipad-modelleri-ne-zaman-tanitilacak.jpg
Akıllı telefon, bilgisayar ve farklı donanımların üretilmesi ile piyasada oldukça geniş yer bulan ve ilgi çeken Apple, bu sefer yeni iPad modelleri ile beklenti yaratmış durumda. iPad Pro modellerinin yenilenmesi beklenirken yeni piyasaya sunulacak tabletlerin nasıl olacağı ve hangi özellikleri taşıyacağı da merak ediliyor.
Apple Sessiz
Henüz Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Bu bakımdan tabletlerin satış konusunda şu an olarak resmi bir bilgi bulunmamakta. Fakat uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde yeni iPad Pro modelleri ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.
3 Farklı Versiyon Gelecek
Yapılan paylaşımlara görev 9.7 / 10.9 ve 12.9 gibi farklı ekran boyutlarında olacak 3 yeni modelin tanıtılacağı belirtildi. Üstelik yeni modelde çok farklı özellikler de yer alacak. Bu açıdan yeni iPad modellerinin bugüne kadar sunulan tüm modellere göre çok daha başarılı ve üretken olması bekleniyor.
iPad Mini 4 Üretimi Sürecek
Yeni modeller piyasaya sunulacak olsa da iPad Mini 4 modeli gibi farklı ürünlerin satışına da devam edilecek. Bu bakımdan piyasaya sunulacak iPad Pro modelinin yanı sıra Apple tarafından daha önce piyasada satışa çıkartılan modellerin de satışına devam edilecek olması bu konuda seçenekleri arttıracak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPad İçin 10.5 İnçlik Orta Model Geliyor[/h][h=2]Apple tarafından 2017 yılında piyasaya sunulacak olan iPad serisine 10.5 inçlik yeni bir modelin daha eklenebileceği belirtildi. İşte detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ipad-icin-10-5-inclik-orta-model-geliyor.jpg
Son dönemlerde Apple tarafından piyasaya sunulan iPad modeli için çok farklı iddialar gündeme gelirken yeni gelen bilgilerde özellikle yeni bir versiyonun daha seriye eklenebileceği belirtildi. Eklenecek olan 10.5 inçlik versiyon olacağı açıklandı. Böylece farklı bir model ve seçenek de yaratılmış olacak.
Orta Model Olacak
Bugüne kadar 7.9 inç iPad mini, 9.7 inç iPad ve 12.9 inç iPad Pro gibi farklı boyutlardaki iPad modelleri ile piyasaya giriş yapan Apple 10.5 ekran boyutuna sahip cihazı piyasaya sürmesi daha farklı ihtiyaçların giderilmesini sağlayacak. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’ndeki eğitim alanında ve işletmeler tarafından yapılacak işlemlerde yeni tablet modelinin popüler bir şekilde kullanılması beklenirken özellikle 9 ile 12 inç arasındaki modeller arasına girecek olan yeni versiyon böylece ekran boyutuyla da gerekli desteği sağlamış olacak.
Yeni iPad modellerinde Apple tarafından geliştirilen yeni donanımların kullanılması beklenirken 2017 yılının ilk çeyreği itibariyle yeni iPad modellerinin piyasaya tanıtılması ve sürülmesi bekleniyor. Öyle ki konuyla ilgili sevkiyat planlarının da aktarıldığı iPad modelleri ilk çeyrek itibariyle 2 milyon yıl genelinde ise 67 milyon adet satılması bekleniyor. Bu açıdan Apple yeni iPad modelleri ile şimdiden gündemde yer almayı başarırken özellikle 10.5 inçlik versiyonun sunulması halinde Apple'ın daha yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Yeni iPad Pro Modelleri Turkcell'de[/h][h=2]Turkcell tarafından yapılan açıklamalarda yeni iPad Pro modellerinin Turkcell satış. larından alınabileceği belirtildi.[/h]
yeni-ipad-pro-modelleri-turkcellde-1483012847.jpg
[FONT=&quot]
[FONT=&quot]Apple tarafından piyasaya sunulan 9.7 inç ve 12.9 inç iPad Pro modelleri artık Turkcell satış noktalarında. Konu ile ilgili yapılan resmi açıklamalarda 36 aya varan taksitler ile kişilerin bu imkândan yararlanabileceği ve iPad Pro’ya geçiş yapabileceği açıklandı. Üstelik Turkcell tarafından geliştirilmiş 4.5G şebekesi aracılığıyla kişiler internet hizmetini dahi iPad Pro için sağlayabilecek.[/FONT]
[FONT=&quot]Turkcell Farkı İle Sunuluyor[/FONT]
[FONT=&quot]Turkcell üzerinden yapılacak satın almalarda Turkcell’in avantajlı tarifeleri üzerinden de iPad Pro için gerekli internet ve diğer ihtiyaçlar karşılanabilecek. Üstelik iPad Pro tercih edilen donanımlar ile yüksek hızlı internet bağlantısı sağlayabilirken Turkcell tarafından kurulan altyapı sayesinde internet hızları mevcut pek çok cihaza göre çok daha üst seviyelerde olabilecek. Bu bakımdan iPad Pro ile özellikle yüksek hızlı internet desteklenecek olması cihaza olan ilgiyi daha da arttırabilecek.[/FONT]
[FONT=&quot]iPad Pro Fiyatları Ne Kadar?[/FONT]
[FONT=&quot]Yapılan resmi açıklamalarda iPad Pro ile birlikte farklı aksesuarların da kısa süre içerisinde Turkcell satış noktalarında olacağı belirtildi. Bu açıdan yeni cihazı satın almak isteyen kişiler ek olarak çeşitli aksesuarlar ve kalem gibi destekler sağlayabilecek.[/FONT]
[FONT=&quot]12.9 inç iPad Pro WiFi 32GB KDV dahil (peşin): 2.999 TL[/FONT]
[FONT=&quot]12.9 inç iPad Pro Wifi + Cellular 128GB KDV dahil (peşin): 4.000 TL[/FONT]

[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ipad-icin-office-lens-cikti-1.jpg
Microsoft tarafından iPad için Office Lens uygulaması sonunda yayınlandı. Uzun zamandır iPhone, Android ve Windows Phone için varolan uygulama, sadece iPad için destek sunmamıştı ancak artık bu dönem de sona ermiş oldu.
Microsoft Office Lens şimdi iPad tabletlerde!

Evrensel bir uygulama haline gelen Office Lens, eğer daha önce iPhone’unuza yüklemişseniz App Store’da satın alınanlar arasındaki yerini almış durumda. Yani, iOS için 1.5 sürümüne güncellenmiş olan uygulamayı, iPad’inize yüklerken iPhone’unuz için de güncellemeyi unutmayın.
Microsoft’un Sürükleyici Okuyucu (Immersive Reader) gibi Öğrenme Araçları’nı (Learning Tools) da entegre ettiği Office Lens sayesinde, kullanıcılar dokümanları ve beyaz tahtaları tarayabilecek ve uygulama bunlardan metinleri okuyabilecek. Metin okunduğundaysa sözcükler vurgulanacak.


1484761890_onenote-update-post-jan-gif.gif

Kırpma ve iyileştirme özelliklerine de sahip olan adeta cebinizdeki tarayıcı uygulama, resimlerin düzenlenmesini ve Word ile PowerPoint dosyalarına dönüştürülebilmesi olanağına sahip.
Microsoft, iPad desteği ile büyük ekran deneyimi sunmaya başlayan Office Lens uygulamasının iOS kullanıcılarını oldukça memnun edeceğini düşünüyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
sdn-ipad.jpg
Bildiğiniz gibi Apple, bu yıl üç yeni iPad modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Apple, bu yıl içerisinde geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çeken 12.9 inçlik iPad Pro'nun yanı sıra, 10.5 inçlik ve 9.7 inçlik iPad'leri yakın zamanda duyurması bekleniyordu.
Yeni iPad'ler için biraz beklemeniz gerekebilir!

Fakat gelen raporlara göre Apple, yeni iPad'ler için kullanıcıları biraz bekletecek. 2017'nin ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen yeni iPadmodelleri, bu yılın ikinci çeyreğinde tanıtılabilir.
a10x01.jpg

Yaşanılacak gecikmenin nedeni ise, yeni nesil A10X yonga setlerinin halen üretim aşamasında olmasından dolayı, yeni modellerin tanıtılmasının biraz zor olduğu gelen raporlara belirtildi.
Bu yüzden Apple bu yılın ilk çeyreğinde önemli bir duyuru yapabilmesi imkansız. Bu da şu anlama geliyor ki, yaza kadar yeni bir iPad modeli ile karşılaşamayacağız.
Yeni iPad'ler hakkında gelen detaylara göreyse 9.7 inçlik iPad, diğer iki modele göre daha alt özelliklerle piyasaya çıkacak.
Diğer modellere göre daha uygun fiyat etiketi ile kullanıcılara sunulacak olan 9.7 inçlik iPad ise 10.5 inçlik iPad modeli takip edecek.
9.7 inçlik iPad'e göre bir üst sınıf olan 10.5 inçlik iPad ise, güçlendirilmiş özellikleri ile dikkat çeken 12.9 inçlik iPad Pro'yu takip edecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
97-inc-yeni-ipad-ozellikleri.jpg


Bir süredir kapalı olan Apple Store nihayet açıldı ve yeni ürünler resmi olarak duyuruldu.
Kırmızı renkli iPhone modelinin yanı sıra şirket, iPad Air 2'nin yerini alacak, daha uygun fiyatlı 9.7 inç iPad modellerini duyurdu.
32 GB Wi-Fi ve 32 GB Wi-Fi + SIM olmak üzere iki farklı seçenek yer alıyor.

iPad özellikleri

Yeni iPad, 9.7 inç büyüklüğünde 2048×1536 çözünürlüğünde Retina Ekran ile geliyor. Yeni iPad'in işlemci bölümünde ise 64 Bit mimarili Apple A9 yonga seti bulunuyor. 10 saat pil ömrü sunan yeni iPad modelinde 8 Megapiksel arka ve FaceTime HD ön kamera yer alıyor.
Touch ID özelliğinin yer aldığı yeni iPad 469 gram ağırlığında.
Gümüş, altın ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip olan iPad'in 32 GB ve 128 GB'lık modelleri bulunuyor. iPad 32 GB fiyatı 1.599 TL ve iPad 128 GB fiyatı ise 2.049 TL olarak belirlendi. iPad'in 24 Mart tarihinden itibaren satışa sunulacağını belirtelim
9.7 inç Retina ekran ile gelen yeni iPad, içerisinde Apple A9 işlemcisi ile birlikte geliyor. Aslında cihazın iPad Air 2 modelinden en temel farkı da bu.
97-inc-ipad-ozellikleri.png


24 Mart itibarıyla satışına başlanacak model, 8 MP arka kamera ve HD FaceTime ön kameraya sahip.
Apple'ın web sitesinde 10 saate kadar pil ömrü sunduğu belirtilen yeni modelde yine TouchID parmak izi sensörü tabii ki bulunuyor.

9.7 inç iPad fiyatları

-32 GB sadece Wi-Fi desteği sunan iPad modeli 1,599 TL
-128 GB sadece Wi-Fi desteği sunan iPad modeli 2,049 TL
- 32 GB hem Wi-Fi hem SIM desteği sunan iPad modeli 2,199 TL
- 128 GB hem Wi-Fi hem SIM desteği sunan iPad modeli 2,649 TL

9.7 inç iPad teknik özellikleri

Boyutlar: 240 mm (9.4 inç) x 169,5 mm (6.6 inç) x 7,5 mm 469g
Ekran: 9.7 inç Retina ekran (2048 x 1536)
İşlemci: Apple A9 + M9
RAM: (Henüz belli değil)
Depolama: 32 veya 128 GB
Bağlantı: Wi-Fi veya Wi-Fi + hücresel
Kamera: 8 MP arka + FaceTime HD ön kamera (1.2 MP)
Batarya: 10 saate kadar pil ömrü (mAh cinsinden pil kapasitesi açıklanmadı)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst