gittigidiyor

iPhone 11 vs Poco F2 Pro – Kıyasıya rekabet!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]iPhone 11 vs Poco F2 Pro – Kıyasıya rekabet![/h]
[FONT=&quot]1 gün önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 6,737KEZ OKUNDU
    [*=right]3

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Son zamanların popüler cep telefonlarından iPhone 11 vs Poco F2 Pro karşılaştırması ile sizlerleyiz. Bu videomuzda iPhone 11 özelliklerine ve Poco F2 Pro özellikleri neler yakından bakıyoruz. Hangi cihaz tercih edilmeli ? İşte merak edilen tüm detaylar
Samsung SSD ile PlayStation 4 Pro’yu uçurduk![FONT=&quot]Bu videomuzda da Samsung 870 QVO 1 TB SSD'yi inceliyoruz. Hız ve performansı bünyesinde bulunduran bu SSD PlayStation 4 Pro'da neler sunuyor?
[/FONT]

[h=2]iPhone 11 vs Poco F2 Pro videosu ile karşınızdayız![/h]Son zamanlarda kullanıcılar tarafından fazlasıyla merak edilen bu iki cihazı bu videomuzda karşılaştırıyoruz. Amiral gemisi standartlarında yer alan bu cihazlar performansıyla kendini kanıtlayabilmiş düzeyde.
Özellikle kamera ve işlemci performanslarıyla öne çıkan her iki cihazda akıcı bir deneyimi kullanıcıya sunabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizi karşılaştırma videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!



[h=2]iPhone 11’i nereden satın alabilirim?[/h]
İPhone 11’i [h=2]Poco F2 Pro’yu nereden satın alabilirim?[/h]
Poco F2 Pro’yu [h=2]iPhone 11 özellikleri kullanıcısına neler sunuyor?[/h]Cihazın ön tarafına baktığımıza 6.1 inç büyüklüğündeki likit LCD ekran ile karşılaşıyoruz. Bu ekran 828 x 1792 piksel çözünürlükte ve 326 ppi değerine sahip. Telefonun ekran parlaklığı ise 625 nit seviyesinde.
iPhone 11’in güç aldığı donanımlara bakacak olursak karşımıza Apple A13 Bionic işlemcisi çıkıyor. 7nm+ teknolojisi ile üretilen bu işlemci cep telefonu dünyasının en güçlü işlemcileri arasında yer alıyor. İşlemci özelliklerine baktığımızda frekans hızı olarak 2.65 GHz hızı burada yer alıyor. Yüksek performansı sunan bu işlemci kullanıcısını her türlü senaryoda memnun edebiliyor. 4 GB RAM ile karşımıza çıkan telefonun 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç adet farklı depolama alanına sahip sürümü bulunuyor. Kullanıcı ihtiyacına göre bir tercihte bulunabilir.
Gücüyle dikkat çeken cep telefonunun kamerasına baktığımızda bizi arka tarafta 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera karşılıyor Bu kamera f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Arkadaki diğer kameras ise 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve geniş açı kamerası olarak cihazda yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir adet ön kamera bulunuyor.
Arkadaki kameralar ile 4K çözünürlükte 30 FPS ve 60 FPS video kaydı yapılabiliyor. Ayrıca, 1080p 30 FPS, 60 FPS, 120 FPS ve 240 FPS çekimlerde cihazın video seçenekleri arasında yer alıyor. Ön kamera ile de 4K 60 FPS‘e kadar video kaydı alınabiliyor. Batarya olarak da cihazda 3.110 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor. Kutudan çıkan 5 W adaptörü ile 3 saate bu cihazı şarj edebiliyorsunuz.
[h=2]Poco F2 Pro özellikleri neler?[/h]Cihazın ön tarafında 6.67 inç büyüklüğünde 1080×2400 çözünürlüğe sahip SUPER AMOLED bir ekran yer alıyor. Bu ekran Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor. Bakıldığı zaman cihazın ön tarafında bir ön kamera ile karşılaşılmıyor. Cihazın ön kamerası Pop-Up olarak cihazın üst tarafına konumlandırılmış.
Telefonun içerisinde işlemci olarak da Snapdragon 865 işlemcisi yer alıyor. Amiral gemisi cihazlarda yer alan bu işlemci kullanıcıları her türlü senaryoda memnun edebiliyor. Oyun oynama tarafında da güzel bir deneyimi kullanıcısıyla buluşturan bu cihazda 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği karşımıza çıkıyor. Cihazın 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip farklı bir sürümü daha bulunuyor.
Poco F2 Pro’nun arkasında 4 adet kamera yer alıyor. Bu kameralardan ilki 64 Megapilsel çözünürlüğünde ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip. Bu ana kameraya 13 Megapiksel geniş açı kamerası, 5 Megapiksel makro kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcı sensör eşlik ediyor. Pop-Up ön kamera ise 20 Megapiksel olarak karşımıza çıkıyor.
Telefonun bataryasına baktığımızda ise 4700 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşılaşıyoruz. Bu batarya 30W gücünde bir adaptör ile hızlı şarj oluyor. Hızlı şarj teknolojisi ile cihaz 1 saat 20 dakika içerisinde şarj olabiliyor.
Evet bugün sizlerle beraber son zamanların popüler iki cep telefonu olan iPhone 11 ve Poco F2 Pro’yu detaylı bir şekilde kıyasladık. Siz satın alacak olsanız hangi cihazı tercih ederdiniz?
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst