gittigidiyor

iPhone 13 Pro Max, göz muayenesinde

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan iPhone 13 Pro Max telefonu, bir doktor tarafından göz muayenesinde kullanıldı.


ABD’li teknoloji devi Apple’ın lansmanını yaptığı iPhone 13 serisi telefonlar, Türkiye’de 11 bin ila 23 bin TL arasında değişen fiyatlarda piyasaya sürüldü. Bugün Türkiye’de, yurtdışında ise geçtiğimiz haftalarda satışı başlayan telefon, ABD’de bir doktor tarafından göz kontrolünde de kullanıldı.




Göz doktoru Tommy Korn, Linkedln’deki paylaşımda fotoğrafları karşılaştırarak kornea naklinde ortaya çıkan aşınmanın iyileşme durumunu kontrol etmek için iPhone 13 Pro Max’in Makro modunu nasıl kullandığını açıkladı.


Dr. Korn, hastasının bazı görüntülerini de paylaştı. Makro modunda çekilen fotoğraflar gözleri oldukça ayrıntılı olarak ortaya koydu.


Konuya ilişkin yorum yapan doktor, şunları söyledi: “Bu hafta makro göz fotoğrafları için iPhone 13 Pro Max kullanıyorum… Göz bakımı ve teletıpta yenilik yapacak. Fotoğraflar kornea naklinde çözülen bir aşınmanın son halinden. Fotoğrafları kullanmak için hastadan izin aldım. Not: Bu ‘Pro kamera’ bir telefon uygulamasını da içermektedir.”

diken
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst