gittigidiyor

iPhone 6c'nin Tanıtım Tarihi Açıklandı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
iphone-6c-nin-tanitim-tarihi-aciklandi--1855827.Jpeg


iPhone 6c hakkında yeni iddialar yayımlanmaya devam ediyor. Daha önceleri iPhone 6c’nin 2016 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağı bilgisi yayımlanmıştı. Bu sızıntıların hemen ardından ise Mobipicker sitesinin son makalesine göre iPhone 6c, 2016’nın ortasında kullanıcılarla buluşacak. Firma’nın açıklamış olduğu bilgi kesin bir netlik kazanmış değil ancak yeni iPhone hakkında yayımlanan bilgiler akıllı telefonun gerek tasarım gerekse de teknik özellik açısından ufak tefek ipuçları veriyor. Ayrıca Mobipicker sitesinin yayımlamış olduğu son sızıntılarda ise iPhone 6c’de iPhone 6 ve 6 Plus’ta kullanılan A8 yongasının olması bekleniyor. Ayrıca Touch ID, NFC ve Apple Pay’in de 6c’de yer alacağı tahmin ediliyor. Tedarik zincirine dayandırılan başka bir raporda 6c’nin 2016’nın ortasında değil, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’la birlikte eylül ayında tanıtılacağı belirtildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst