gittigidiyor

iPhone 6s İncelemesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple'ın son bombası, merakla beklenen iPhone 6s incelemesi nihayet yayında! İşte Türkiye'de resmi satışa çıkmadan yaptığımız detaylı iPhone 6s incelemesi.


iphone-6s-incelemesi-sdn.jpg
Apple'ın 9 Eylül tarihinde düzenlediği lansmana Türkiye'den internet tarafında tek katılan site olan ShiftDelete.Net, dünyada ilk iPhone 6s ön incelemelerinden birini paylaşmıştı.
Şimdi yine hızımızı devam ettirerek bu sefer 16 Ekim'de Türkiye'de satışa çıkacak olan iPhone 6s modelini inceliyoruz.
iPhone 6s incelemesi

Apple'ın yeni modeli iPhone 6s, geçirdiği güncellemelerle beraber gelmiş geçmiş en iddialı iPhone modelleri arasında zirvede dersek yanılmış olmayız.
iPhone 6'da eleştirilen pek çok özellik, iPhone 6s ile beraber geliyor ve hatta rakiplerinin de önüne geçiyor.
iPhone 6s incelememizde çektiğimiz fotoğrafları Galaxy Note 5 ile kıyasladık. Ayrıca performans testleriyle de Android rakiplere göre yeni Apple A9'u karşılaştırdık. İşte her yönüyle iPhone 6s incelememize başlayalım.
iPhone 6s çıkış tarihi

9 Eylül'de operatörler tarafından ön siparişi başlayacak olan iPhone 6s, 16 Ekim'de resmen satışa sunulacak.
iPhone 6s fiyatı

iPhone 6s 16 GB fiyatı: 3099 TL
iPhone 6s 64 GB fiyatı: 3499 TL
iPhone 6s 128 GB fiyatı: 3899 TL
iPhone 6s özellikleri

Tasarımsal açıdan iPhone 6 ile aynı olan iPhone 6s güçlendirilmiş donanımı ve 3D Touch özelliği ile farkını ortaya koyuyor.
Güçlü donanım

Donanıma baktığımızda 1.84 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Apple A9 işlemcisinin kullanıldığı cihazdaki grafik birimi ise PowerVR GT7600 olarak dikkat çekiyor. En önemli detay kullanılan grafik işlemci 4 değil 6 çekirdekli yapıda!
iPhone 6s, donanımıyla ön plana çıkıyor diyorduk. Bunun en önemli hamlesi ise 2 GB'lık RAM.
iPhone 6s, daha kalın bir tasarıma sahip!

iPhone 6s, iPhone 6’ya göre biraz daha kalın bir yapıya sahip. Bu kalınlık muhtemelen 3D Touch teknolojisi ve Ion-X ekran kororumasından kaynaklanıyor.
iPhone 6s, 138.1 x 67 x 7.1 mm boyutlarına sahip.
iPhone 6s'in görüntü deneyimi iPhone 6 ile aynı

iPhone 6s, 4.7 inç büyüklüğünde 750 x 1334 çözünürlüğünde Retina HD ekran ile geliyor. iPhone 6s’in ekranı 326 ppi, 1400:1 kontrast oranı ve 500 cd/m2 maksimum parlaklık değerine sahip.
Apple, 2. nesil Touch ID parmak izi okuma teknolojisine iPhone 6s modelinde yer veriyor. Yenilenen Touch ID teknolojisi artık parmak izini daha hızlı okuyor.
iPhone 6s kamera özellikleri

Apple, yıllardır iPhone modellerinde kullandığı 8 Megapiksel çözünürlüğündeki iSight kamerayı iPhone 6s ile üst seviyeye çekiyor.
iPhone 6s kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram açıklığında. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera 4K video kaydı yapabiliyor.
Yeni Retina True Tone Flash, iPhone 6s modelinde dikkat çeken yeniliklerden.
Apple, iPhone 6s ön kamerasında da yenilik yaptı. iPhone 6s, 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera ile geliyor. iPhone 6s ön kamerası, yazılımsal flaş ve Full HD video kaydı yapabiliyor.
iPhone 6s ile gelen Live Photos özelliği ile hareketli fotoğraflar çekebilirsiniz.
iPhone 6s, 3D Touch teknolojisi ile 3 farklı basınç seviyesi sunuyor!

İlk olarak MacBook ve Apple Watch modellerinde karşımıza çıkan Force Touch teknolojisi, iPhone 6s ile bir sonraki aşamaya geçiyor. Apple, iPhone 6s ile 3D Touch adını verdiği yeni bir teknolojiye yer veriyor ve bu teknoloji 3 farklı dokunma şiddetine duyarlı şekilde çalışıyor. Örnek olarak, 3D Touch ile bastırma şiddetine göre uygulamaların kısayollarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.
iPhone 6s batarya olarak iPhone 6'dan daha küçük

iPhone 6s bataryası 1715 mAh değerine sahip. iPhone 6'nın en çok eleştirilen noktası olan pilde herhangi bir geliştirilmeye gidilmemesi, hatta pilin azaltılması yine tepki çeken detay olarak hafızada yer etti.
4G LTE Advanced teknolojisine sahip iPhone 6S, 4.5G destekliyor.
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac ve Bluetooth 4.1 bağlantılarına sahip olan iPhone 6s, veri transferi ve şarj için Lightning girişini kullanıyor. Apple, iPhone 6s ile uzay grisi, gümüş ve altın renk seçeneklerinin yanında, Rose Gold seçeneğini de dahil ediyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 6s inceleme turu: Artılar ve eksiler

iphone-6s-6s-plus-090915-1024x464.png
Apple‘ın en yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, 25 Eylül itibarıyla ilk ülke grubunda satışa sunulacak. Apple’ın ambargoyu kaldırmasıyla birlikte iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için yurt dışındaki yayın organları tarafından gerçekleştirilen incelemeler, internete düşmeye başladı. Genel kanı, Apple’ın bir kez daha iki adet birinci sınıf telefonu gözler önüne serdiği yönünde olsa da, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın selefleri gibi oyun değiştirici nitelikte olmadıkları belirtiliyor.
Yahoo’dan David Pogue, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus sahiplerinin iPhone 6s modellerine geçiş yapmasına gerek olmadığını belirtirken, yeni akıllı telefonlardaki gelişimin tipik bir ”s” yükseltmesinden daha fazla olduğuna dikkat çekiyor.
Pogue’ye göre, iPhone 6’dan daha eski bir iPhone modeline sahip olanlar veya iPhone’a geçiş yapmayı düşünenler için iPhone 6s uygun bir tercih olabilir. Artan hızın ve 3D Touch özelliklerinin iPhone 6s’in ön plana çıkan yönlerini oluşturduğunu söyleyen Pogue, diğer yenilikleri ”yemeğin üstüne dökülen son derece lezzetli bir sos” şeklinde tanımlıyor. Ekrandaki, ekranın üstündeki camdaki, alüminyumdaki, işlemcideki, kameradaki ve bağlantı seçeneklerindeki değişime dikkat çeken Yahoo yazarı, Apple’ın ”her şeyi biraz” değiştirdiğini belirtiyor.
The Loop’tan Jim Dalrymple, en yeni iPhone modellerinin geleneksel ”s” güncellemelerine kıyasla çok daha fazla şey vadettiği konusunda David Pogue’ye katılıyor. Dalrymple, bütün bu yeniliklerin bir araya gelerek daha iyi bir deneyim yaratmasına ise biraz şaşırsa da, ortaya çıkan sonuçtan oldukça hoşnut gözüküyor.
Quick Actions, 3D Touch, daha hızlı Touch ID, 4K video, Live Photos ve daha iyi fotoğrafların iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı kendisi için çok daha iyi cihazlar haline getirdiğini söyleyen Dalrymple, Apple’ın ”kullanımı kolay ve hızlı” yazılım ve donanım sunarak kendisinin şirkete yönelik beklentilerini karşıladığını belirtiyor. Apple’ın yeni akıllı telefonlarının kendisine işlerini daha hızlı tamamlama ve kolay kullanım sağladığını ifade eden The Loop yazarı, cihazlarda memnun olmadığı noktaların bulunmadığını belirtmeyi de unutmuyor.
TechCrunch sitesinin editörleri de, 3D Touch ve diğer yeni özelliklerin entegrasyonundan etkilenmişe benziyor. Apple’ın sonunda ”s” yükseltmelerinde mütevazı değişiklik yapma döngüsünü kırdığına dikkat çeken TechCrunch, Cupertino merkezli şirketin bir daha aynı döngüye dönmeyeceğine inanıyor.
Akıllı telefon pazarında artan rekabete vurgu yapan TechCrunch, şirketin elinde her yeni iPhone modelinde kapsamlı değişiklikler yapabilecek imkanların olduğuna inanıyor. Bu yorumun doğruluğunu görmek için önümüzdeki yılı beklemek gerekiyor. Bütçesi uygun olanların iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı seçenekleri arasında tutabileceğini belirten TechCrunch, özellikle kamera yeteneklerine dikkat çekiyor. 3D Touch özellikleriyse ”bonus” olarak niteleniyor.
The Wall Street Journal’dan Joanna Stern ise iPhone 6’dan pek etkilenmişe benzemiyor. iPhone 6s’i ”biraz daha iyi bir iPhone 6” şeklinde tanımlayan Stern, Apple’ın daha güçlü bir pil sunma konusunda yetersiz kaldığını düşünüyor.
İnsanların akıllı telefonlardan ilk beklentisinin daha iyi pil ömrü olduğunu söyleyen The Wall Street Journal yazarı, iPhone 6s’in bu beklentiyi karşılayamadığını belirtiyor. 4.7 inç’lik iPhone 6s’in bir günü çıkarabildiğini, ancak orta ila yoğun arası bir kullanımda yatma vaktini zor bulduğunu belirten Stern, Live Photos gibi özelliklerin pil ömrünü daha hızlı tükettiğinin altını çizdi. Stern, iPhone 6s Plus’ın bir günü daha rahat çıkarttığını ve yoğun kullanım için daha uygun bir cihaz olduğunu ifade etti.
The Verge sitesinden Walt Mossberg ise iPhone 6s’i piyasadaki en iyi akıllı telefon olarak niteliyor. Ancak iPhone 6 sahipleri için yeni özelliklerin çok ikna edici olmayabileceğini de açıkça dile getiriyor.
Yine de, Mossberg’in iPhone 6s’e dair memnun olmadığı noktalar da mevcut. The Verge yazarının şikayetlerinin odak noktasında ise tasarım yer alıyor. iPhone 6’nın tasarımının iPhone 3G ve 3GS’ten bu yana şirketin ”en az zarif” tasarımı olarak niteleyen The Verge, iPhone 6s Plus’ın Galaxy Note 5, LG G4, Motorola Moto X gibi rakipleri karşısında biraz ”sörf tahtası” gibi gözüktüğünü belirtiyor.
USA Today’den Ed Baig ise genellikle olumlu yorumlar alan 3D Touch özelliğine biraz temkinli yaklaşıyor ve kullanıcıların 3D Touch’a alışmaları için süre gerektiğini belirtiyor. Baig, birkaç günlük testin ardından bile dokunuşlarının istediğinden farklı aksiyonlar gerçekleştirmesinden yakınıyor. USA Today yazarı, ana ekranların düzenlenmesinin de zorlaştığını dile getiriyor.
TechRadar editörleriyse 4K telefonların yaygınlaştığı günümüzde iPhone 6s’in ekran çözünürlüğünü yetersiz görüyor. iPhone 6s’in ekranının selefinden çok farklı olmadığını belirten TechRadar, Apple’ın iPhone 4’ten bu yana Retina ekrana tutunduğunu hatırlatıyor.
TechRadar, iPhone 6s’in yedide biri fiyata sahip akıllı telefonların bile 1080p ekran çözünürlüğü sunduğuna ve Samsung’un daha ucuz fiyattan satılan telefonlarının ekran çözünürlüğünün iPhone 6s’i dörde katladığına ve Sony’nin de 4K ekrana sahip bir telefonu görücüye çıkardığına dikkat çekti.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 6s: Apple’ın önemli gördüğü 10 yeni özellik

iphone-6s-230915.jpg
Apple‘ın 9 Eylülde tanıttığı yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, 25 Eylülde ilk ülke grubunda satışa sunulacak. Cupertino merkezli şirketin yeni cihazlarının incelemeleri yavaş yavaş yayınlanırken, Apple da kendi web sitesinde oluşturduğu iPhone 6s sayfasında bazı özellikleri ön plana çıkarıyor. Apple’ın ön plana çıkardığı özellikleri sizler için sıraladık.
3D Touch

Yeni iPhone’lar daima gözde bir özellikle birlikte gelir. Bu yılın modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için söz konusu özellik, 3D Touch teknolojisi oldu. Bu yeni teknoloji sayesinde telefonlar kullanıcının dokunma şiddetini algılayabilecek ve kullanıcılara farklı özellikler ve etkileşim yolları sunacak.
12 megapiksel fotoğraflar

Apple’a göre, ”Dünyanın en popüler kamerası artık her zamankinden daha gelişmiş”.
4K videolar

Yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın 12 megapiksel arka kameraları aynı zamanda 4K çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. Böylelikle iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, şirketin Ultra HD görüntü kaydedebilen ilk ürünleri olma unvanını kazanıyor.
Live Photos

Apple’ın iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile sunduğu kamera odaklı bir diğer yeni özellik ise kullanıcılar normal fotoğraf çekimi gerçekleştirirken, otomatik olarak canlı fotoğraf kaydı yapılabilmesi. Sesli ve küçük animasyonlar olan Live Photos, fotoğrafın öncesini, fotoğraf anını ve fotoğraf sonrasını gösteriyor.
Yeni A9 işlemci

iPhone 6s, şirketin kendi tasarımı olan 64-bit A9 işlemciyle birlikte geliyor. Bu işlemci bir zamanlar sadece masaüstü bilgisayarlarda görülen işlem hızının akıllı telefonlara taşıyor. İşlemci performansı A9 ile birlikte yüzde 70 oranında artarken, grafik performansındaki artış oranı yüzde 90’a çıkıyor.
Tasarım değişiklikleri

Apple, iPhone 6s’in görsel anlamda da iPhone 6’dan farklı olduğunu vurgulamak için cihazın kasasında 7000 Serisi alüminyum kullanıldığına dikkat çekiyor. Daha sağlam ekran camı ve yeni roze altın renk seçeneği de diğer tasarımsal değişiklikler arasında yer alıyor.
Daha iyi Touch ID

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Home tuşunun altında bulunan yeni ve gelişmiş Touch ID tarayıcısı, geçtiğimiz yılki modellerde bulunan ve piyasanın en hızlısı olarak tanımlanan parmak izi tarayıcısından iki kat daha hızlı çalışıyor.
Daha hızlı LTE

LTE Advanced desteği, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın standart LTE’den iki kat daha hızlı veri hızlarını desteklediği anlamına geliyor.
Daha hızlı Wi-Fi

Apple’ın yeni iPhone’ları MIMO destekli 802.11a/b/g/n/ac Wi?Fi vericileri barındırıyor. Böylelikle kablosuz internet deneyimi de eskisine göre önemli ölçüde hızlanıyor.
iOS 9

Apple’ın en yeni mobil işletim sistemi iOS 9, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın en dikkat çekici yönleri arasında yer alıyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple iPhone 6s’e ilişkin gizlilik endişelerine yanıt verdi

apple-iphone-6-iphone-6s-plus-arka-110815-1024x560.jpg
Apple‘ın hafta içinde tanıttığı yeni iPhone’ları, akıllı yeni kamera ve Siri özelliklerini beraberinde getiriyor. Ancak bu yeni özellikler, bazı gizlilik endişelerini de peşinden sürüklüyor. Siri’nin sadece ”Hey Siri” komutuyla aktive edilebilecek olmasına yönelik endişeleri paylaşan çeşitli makaleler tanıtımın ardından yayınlanırken, bu özellik için iPhone 6s’in mikrofonunun sürekli açık kalacak olması kaygının temelini oluşturuyor.
Ayrıca, Live Photos özelliği için de kamera aktifken sürekli ses ve görüntü kaydı yapılacak olması, gizlilik endişelerinin dozunu biraz daha artırıyor. Her iki özellik de kapatılabiliyor, ancak iPhone 6s ve 6s Plus kutudan çıktığında bu özellikler aktif olarak sunulacak.
Apple tarafından TechCrunch’a gönderilen açıklama, insanların Siri ve Live Photos’dan doğan gizlilik endişelerini temizleme amacı taşıyor. Siri konusunda kaydedilen sesin lokal ortamda işlendiğinin altını çizen Apple, telefon Siri’yi aktive edene kadar kendisine yönelik bir veri transferinin gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Şirket, Siri aktif hâle gelmeden ses kaydı yapmanın ve kaydedilen sesleri Apple’a iletmenin mümkün olmadığını vurguladı. Benzer özellikleri sunan Androidtelefonlar da, benzer güvenlik endişelerini gün yüzüne çıkarmış ve üreticiler de yine Apple’ınkine benzer açıklamalar sunarak gizliliğe aykırı bir durum olmayacağının altını çizmişlerdi.
Apple, Live Photos konusundaki gizlilik endişelerine de, Siri için yaptığı açıklamaya benzer bir şekilde yanıt verdi. Kamera ve mikrofonun sürekli olarak kayıt yaptığını doğrulayan şirket, kullanıcı komut vermediği takdirde hiçbir şeyin saklanmadığını belirtti. Apple, önden yakalanan görüntü ve seslerin kullanıcının cihazında bile tutulmadığını vurguladı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 6s Tanıtıldı! İşte Özellikleri!

Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 6s modelini tanıttı. Peki, iPhone 6s özellikleri neler? İşte detayları ile Apple iPhone 6s özellikleri.


iphone-6s-1441886453.jpg
Apple, Hey Siri, Give Us a Hint etkinliğinde yeni ürün ve servislerini tanıttı. ShiftDelete.Net okurlarının iPhone 6s tanıtım etkinliği olarak bildiği etkinlikte, dikkat çeken ürün, tabi ki iPhone 6s oldu. Her yıl rakiplerinden sonra yeni iPhone modellerini tanıtan Apple, bu yıl da geleneğini bozmadı ve donanımsal olarak güçlendirdiği iPhone 6s ile karşımıza çıktı.
Peki, yeni Apple iPhone 6s özellikleri neler? İşte detayları ile açıkladığımız Apple iPhone 6s özellikleri.
Apple iPhone 6s özellikleri

Tasarımsal açıdan iPhone 6 ile aynı olan iPhone 6s güçlendirilmiş donanımı ve 3D Touch özelliği ile farkını ortaya koyuyor. Apple, her iki yılda bir duyurulan tüm “s” serilerinde olduğu gibi, iPhone 6s için de, performans anlamında büyük bir hamle yaptı. iPhone 6s, 2 GB RAM ile geliyor.
iPhone 6s, 2 GB RAM ve işlemci performansıyla iddialı!

Apple, iPad Air 2 modeli ile ilk defa 3 çekirdekli bir işlemciye geçiş yapmıştı. iPhone 6s işlemcisi ise yine 2 çekirdekli bir yapıya sahip. Cihazda iPad Air 2'de olduğu gibi 2 GB RAM kullanılıyor.
iPhone 6s modeline Apple A9 işlemci eşlik ediyor. iPhone 6s grafik biriminde ise PowerVR GXA6850 yer alıyor.
iphone-6s-1441835077.png
iPhone 6s, daha kalın bir tasarıma sahip!

iPhone 6s, iPhone 6’ya göre biraz daha kalın bir yapıya sahip. Bu kalınlık muhtemelen 3D Touch teknolojisi ve Ion-X ekran kororumasından kaynaklanıyor.
iPhone 6s, 138.1 x 67 x 7.1 mm boyutlarına sahip.
iPhone 6s, 4.7 inç büyüklüğünde 750 x 1334 çözünürlüğünde Retina HD ekran ile geliyor. iPhone 6s’in ekranı 326 ppi, 1400:1 kontrast oranı ve 500 cd/m2 maksimum parlaklık değerine sahip.
Apple, 2. nesil Touch ID parmak izi okuma teknolojisine iPhone 6s modelinde yer veriyor. Yenilenen Touch ID teknolojisi artık parmak izini daha hızlı okuyor.
iphone-6s_.png
Apple, iPhone 6s kamerası 12 Megapiksel!

Apple, yıllardır iPhone modellerinde kullandığı 8 Megapiksel çözünürlüğündeki iSight kamerayı iPhone 6s ile üst seviyeye çekiyor. iPhone 6s kamerası 12 Megapikselçözünürlüğünde ve f/2.2diyafram açıklığında. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera 4K video kaydı yapabiliyor. Yeni Retina True Tone Flash, iPhone 6s modelinde dikkat çeken yeniliklerden.
Apple, iPhone 6s ön kamerasında da yenilik yaptı. iPhone 6s, 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera ile geliyor. iPhone 6s ön kamerası, yazılımsal flaş ve Full HD video kaydı yapabiliyor.
iPhone 6s ile gelen Live Photos özelliği ile hareketli fotoğraflar çekebilirsiniz.
iphone-6s-1441835141.png
iPhone 6s, 3D Touch teknolojisi ile 3 farklı basınç seviyesi sunuyor!

İlk olarak MacBook ve Apple Watch modellerinde karşımıza çıkan Force Touch teknolojisi, iPhone 6s ile bir sonraki aşamaya geçiyor. Apple, iPhone 6s ile 3D Touchadını verdiği yeni bir teknolojiye yer veriyor ve bu teknoloji 3 farklı dokunma şiddetine duyarlı şekilde çalışıyor. Örnek olarak, 3D Touch ile bastırma şiddetine göre uygulamaların kısayollarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.
iPhone 6s'in bataryası iPhone 6'ya göre daha küçük olacak!

iPhone 6s bataryası 1715 mAh değerine sahip. iPhone 6'nın en çok eleştirilen noktası olan pilde herhangi bir geliştirilmeye gidilmemesi, hatta pilin azaltılması yine tepki çekecek.
Apple'ın, yeni işlemcinin daha az güç tüketeceğini söyleyeceği ve böylece pil ömrünün daha iyi olacağını tahmin etmek güç değil. Fakat normal kullanımda 1 günü yine zor görecek bir model olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
iphone6s.JPG
4G LTE Advanced teknolojisine sahip iPhone 6S, 4.5G destekliyor. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac ve Bluetooth 4.1 bağlantılarına sahip olan iPhone 6s, veri transferi ve şarj için Lightning girişini kullanıyor. Apple, iPhone 6s ile uzay grisi, gümüş ve altın renk seçeneklerinin yanında, Rose Gold seçeneğini de dahil ediyor.
iPhone 6s fiyatı ne kadar olacak?

iPhone 6s 25 Eylül’de anavatanı Amerika’da satışa sunulacak. iPhone 6s 16 GB modeli 649 dolar, iPhone 6s 64 GB modeli 749 dolar ve iPhone 6s 128 GB modeli 849 dolar fiyat etiketine sahip olacak.
iPhone 6s Plus 16 GB modeli 749 dolar, iPhone 6s Plus 64 GB modeli 849dolar ve iPhone 6s Plus 128 GB modeli 949 dolara satışa sunulacak.
iphone-6s-1441835152.png
iPhone 6s fiyatı ile Türkiye’de el yakacağını söyleyebiliriz. Yükselen dolar kurunun iPhone 6s Türkiye fiyatına nasıl yansıyacağını kestirmek güç.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst