gittigidiyor

iPhone 6s’lerdeki 3D Touch özelliği için geliştirilen 8 uygulama

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Apple’ın son dönemlerdeki gerçekleştirdiği en büyük yeniliklerin başında gelen 3D Touch özelliği, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde yer aldı. Kullanıcıların birkaç dokunuşla gerçekleştirebildikleri fonksiyonları tek dokunuşa indiren 3D Touch, özellikle zaman kazanılmasını sağlıyor. Bu özelliği kullanabilmek için ise ekrana biraz daha sert basmak yeterli. 3D Touch özelliği için ise birçok uygulama geliştirici harekete geçmiş durumda. Biz de bu uygulamaları bir araya getirelim dedik. Sosyal ağlardan, bankacılık uygulamalarına kadar birçok farklı 3D Touch özellikli uygulamayı bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte iPhone 6s’lerdeki 3D Touch için geliştirilen 8 uygulama…

1- Instagram

instagram-3d-touch-ozelligi.jpg

iPhone 6s’lerdeki 3D Touch özelliği için ilk güncelleme çıkan uygulamaların başında Instagram bulunuyor. Instagram uygulamasının simgesine güçlü şekilde basanlar için 4 farklı seçenek sunuluyor. Bu seçeneklerde direkt mesajlar, arama, hareketleri gör ve yeni gönderi fonksiyonları yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar Instagram uygulamasını daha hızlı şekilde kullanabilmek mümkün oluyor.
İndir

2- Twitter


3D Touch özelliğine Twitter da hızlı bir şekilde adapte oldu. Twitter uygulamasında 3D Touch ile 3 farklı fonksiyon kullanıcılara sunuluyor. Bu fonksiyonlar, yeni mesaj, yeni tweet ve arama…
İndir

3- Facebook

facebook-3d-touch-ozelligi.jpg

Apple’ın 3D Touch özelliği tanıtımında ilk tanıttığı uygulamaların başında Facebook vardı. Facebook’un 3D Touch özelliğinde Fotoğraf/Video Çek, Fotoğraf/Video Yükle ve Gönderi yaz seçenekleri sunuluyor.
İndir

4- Evernote

evernote-3d-touch-ozelligi.jpg

Bulut üzerinden not alma uygulaması Evernote’u 3D Touch ile daha aktif kullanılabiliyor. Evernote simgesine sert bir şekilde basan kullanıcılara yeni bir not ekleme ve arama fonksiyonları sunuluyor.
İndir

5- Shazam

shazam-3d-touch-ozelligi.jpg

Özellikle müziksiz yapamayaların ana ekranında bulunması gereken uygulamaların başında Shazam var ve bu uygulama da 3D Touch özelliğini kullanmaya başladı. Şarkıları daha hızlı bulmak isteyen kullanıcılar Shazam uygulamasının simgesi üzerine sert bir şekilde basınca dinleme fonksiyonuna ulaşabiliyor. Buna ek olarak Visual Shazam ve Auto Shazam seçenekleri 3D Touch ile sunulan özellikler arasında.
İndir

6- Dropbox

dropbox-3d-touch-ozelligi.png

Hemen hemen her akıllı telefonda yer alan Dropbox uygulaması da 3D Touch özelliklerine sahip oldu. Arama, fotoğraf yükleme, yüklenmiş dosyaları görüntüleme ve son yüklenmiş içerikleri görüntüleme fonksiyonları 3D Touch ile sunuluyor.
İndir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst