gittigidiyor

iPhone 7 Nasıl Kurtarma Moduna Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Apple iPhone 7 telefonunuzu burada anlatılan yöntemle kurtarma moduna alabilirsiniz.[/h]Eğer daimi bir iPhone kullanıcıysanız, daha önce mutlaka iPhone’un kurtarma moduyla karşılaşmışsınızdır. Güncelleme ve geri yükleme gibi sorunlarda çözüm olan kurtarma moduna giriş yöntemi, iPhone 7 ile birlikte değişti. Apple, yeni iPhone modellerinde Home tuşunu değiştirince, kurtarma moduna girmenizi sağlayan tuş kombinasyonu da değişmiş oldu.
İşte kurtarma moduna girmek için kullanacağınız yeni yöntem.

  1. Cihazınızı bilgisayarınıza Lightning kablosu ile bağlayın.
  2. iTunes yazılımını çalıştırın.
  3. iPhone’un güç ve ses kısma tuşlarını aynı anda basılı tutmaya başlayın. Apple logosunu göreceksiniz.
  4. Ekran şu görseldeki duruma gelmeden elinizi tuşlardan kaldırmayın.
iPhone-7-Kurtarma-640x434.jpg

Bu ekranı gördükten sonra iTunes, kurtarma moduna girdiğinize dair bir uyarı verecektir. Bundan sonra kurtarma modunda ne yapacağınız ise tamamen size kalmış.
[h=3]Kurtarma modundan çıkış[/h]Kurtarma modundaki işiniz tamamlandıktan sonra çıkış yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için şu adımları takip edin.

  1. Cihazınız kurtarma modundayken bilgisayar ile olan bağlantısını kesin.
  2. Ekranda Apple logosunu görene kadar güç ve ses kısma tuşlarını basılı tutun. Apple logosunu gördükten sonra ellerinizi tuşlardan kaldırabilirsiniz. Cihazınız normal bir şekilde açılacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst