gittigidiyor

iPhone 8 beklenilenden daha büyük olabilir!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]iPhone 8 beklenilenden daha büyük olabilir![/h]iPhone 8 hakkında ortaya çıkan son iddialar daha büyük bir ekrana sahip olacağına işaret ediyor.
01 Ağustos 2017 19:46 Mobil
22508-650x315.jpg

Akıllı telefonlarla çok fazla vakit geçiren biri olarak, yeni bir akıllı telefonla gerçekten heyecanlandım son kez hatırlayamıyorum. En yakın geldiğim şey muhtemelen ilk kez bu yılın başında duyurulmadan önce Samsung Galaxy S8 ve S8 + 'e baktığım zamandı. Her telefonun ön yüzünün% 83'ünü alan bu büyük, güzel Infinity Ekranları sadece şaşırtıcı. Hiçbir akıllı telefon daha fazla sürükleyici değildir. Ekranın ve zarif tasarımın ötesinde Galaxy S8, esasen çıkacak her amiral gemisi telefonu ile zaman harcayan benim gibi birisi için tekrarlanan bir güncelleme.Belki de üç yıl içinde Apple'ın ilk yeni iPhone tasarımı olması gerçeğidir. Belki de neredeyse çerçeve gerektirmeyen bir OLED ekranın yükseltmesi.
Belki de dünyanın gördüğü en gelişmiş mobil özellikli gerçeklik özelliklerinin sözüdür. Veya belki de Touch ID'nin kaderini kuşatan gizem budur. Durum ne olursa olsun, Apple'ın gelecek yeni iPhone 8'i heyecan verici.
Resimde gösterilen cihaz bir iPhone 8 değil. Bu hiç de akıllı bir telefon değil. Bunun yerine, Apple'ın yeni nesil iPhone'unu inşa edecek fabrikalardan sızdırılmış gerçek şemaları kullanarak inşa edilmiş bir ölçek modelidir. Bu iPhone 8 modeli cam ve metal kullanılarak üretildi ve hatta elinde gerçek bir akıllı telefon gibi hissettiriyor.
iPhone 8 ile ilgili yeni bir iddia cihazın 6.5 inçlik bir ekran ile geleceğini belirtiyor. Çerçevesiz OLED ekran ile karşımıza çıkması beklenen telefon bugün ortaya çıkan rapora göre beklenenden daha büyük bir en boy oranı sunacaktır. HomePod yazılımında ortaya çıkan bu söz konusu detay iPhone 8, 3x Retina ekrana 1125 x 2436 çözünürlüğünde olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst