gittigidiyor

iPhone 8 modelinin iris tarayıcısı içereceği iddia ediliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
applein-iphone-8-modelinin-iris-tarayicisi-qgsk.jpg

Apple'ın iPhone 8 modelinin iris tarayıcısı içereceği iddia ediliyor

Apple'ın 10. seneye özel olarak sunacağı iPhone 8'de iris tarayıcısı mı bulunacak?
Apple, bundan tam 10 sene önce 2007'de ilk iPhone modelini tanıtmış ve pazara sunmuştu. iPhone, insanların alışkanlıklarını değiştirerek, farklı bir teknolojik algının yerleşmesine neden olmuş ve ayrıca akıllı telefon pazarının da temelini atmıştı. İlk iPhone, 2011 senesinde hayatını kaybeden firmanın efsanevi CEO'su Steve Jobs'dan gelmişti.
iphone-8jpg1484914870.jpg

Apple her sene yeni iPhone modelleri sunarken, geçtiğimiz sene iPhone SE'nin ardından gelen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile oldukça başarılı olmuş ve 2016 son çeyrekte satış rakamlarında Samsung'u geride bırakarak, global pazarın en büyüğü olmasını bilmişti.
Cupertino merkezli teknoloji devinin bu sene yeni iPhone modellerini pazara sunması bekleniyor. Bu yeni cihazlardan ikisi iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olurken, geçtiğimiz sene sunulan cihazların halefi olarak gelecekler. Tasarım yönünden bu modellerde fazla bir fark beklenmiyor.
Diğer taraftan 3. modelin ise iPhone'un 10. yılına özel olarak sınırlı sayı ile üretilecek olan iPhone 8 olacağı kaydedilmekte. Bu cihaz için bir çok iddia gelirken, bunlar arasında akıllı telefonun 5" ekran ile sunulacak olması, ekranın OLED olması, cam arka yüzey tasarımı içermesi, kablosuz şarj desteğine sahip olması gibi yenilikler yer alıyor.
İddialar gelmeye devam ederken, şimdi de iPhone 8'in iris tarayıcısı da içereceği yönünde bilgiler geliyor. Henüz resmi anlamda bu açıdan da bir doğrulama gelmiş değil.
Bilindiği üzere Apple, tanıtım gününe kadar cihazları hakkında bilgi paylaşmaması ile tanınıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst