gittigidiyor

iPhone periskop kameraya kavuşuyor mu?

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[FONT=&quot]22 Temmuz 2020 Çarşamba 13:52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 8,120KEZ OKUNDU
    [*=right]3

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]iPhone kamerasıyla en çok dikkat çeken telefonlar arasında yer alıyor. Özellikle iPhone 11 Pro ile gelen 3’lü kamera kurulumu, beklentileri iyice yükseltmişti. iPhone 12’nin tanıtımına çok az kalmışken, gelecek yıllardaki modellerin kameralarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. iPhone periskop kamerası için tarih verildi, işte o tarih ve detaylar:
iPhone kamera teknolojisi için şaşkınlık verici iddia[FONT=&quot]Birçok iPhone model akıllı telefon, kameralarıyla çıktıkları döneme göre oldukça iyi işler başarmış durumda. Yeni geliştirilen iPhone kamera teknolojisi ise imkansızı mümkün kılmayı hedefliyor.
[/FONT]

[h=2]iPhone periskop kamerası ile ne zaman buluşuyor?[/h]iPhone kameraları gerçekten de pek çok testten başarıyla geçiyor ancak periskop kameraya sahip değil. iPhone 11 ailesi ile birlikte ön kameraya geniş açılı lensin yeni eklendiğini düşünürsek, hala geçilmesi gereken yollar bulunuyor. Ming-Chi Kuo periskop kamerasının eksikliğine ilişkin yeni bir açıkalama yaptı. Bu açıklamaya göre Apple, iPhone için periskop kamerası ekleyecek.
Apple’ın “periskop” lensinin geliştirilmesi için yeni bir tedarikçiyle çalıştığını söyleyen Kuo, bu lens için ilgili parçaların siparişiyle ilgini detayların bulunduğunu söylüyor.
Kuo yaptığı açıklamada, iki yeni tedarikçinin teknoloji devi iPhone’un kamera yeteneklerini geliştirmek için çalışacağını Apple’ın lenslerinde gelişme yaşanacağını söylüyor. Kore merkezli lens tedarikçisi Semco ve Çin merkezli lens tedarikçisi Sunny Optical‘ın sırasıyla 2020’nin ikinci yarısında ve 2021’de parça üreteceği tahmin ediliyor.
iPhone-periskop-kamerasi-01.jpg
Apple, iPhone, iPad ve Mac cihazlarında yer alacak lens kurulumlarının tedarikini daha da çeşitlendirmek için yeni şirketlerle sözleşmeler yapıyor. Daha düşük lens maliyetleri ve yeni teknolojilerin kullanılması açısından bu sözleşmeler oldukça mantıklı duruyor.
Bu detaylar ile birlikte Semco’nun, 2022 yılındaki iPhone için bir periskop telefoto lensi geliştirmesi bekleniyor.
Ming-Chi Kuo Apple’ın bir hazırlık içerisinde olduğunun altını çiziyor. 2020’de kullanılacak kamera modülünde Semco imzasının taşıyacağı ortaya çıkarken bunun yanında 2022 yılında eklenecek periskop kamerası oldukça geç gibi görünüyor. Geç diyoruz zira Android tarafında uzun zamandır periskop kameralar kullanıcılara sunuluyor.
Kuo iPhone’ların gelişmiş bir otomatik netleme sistemine sahip olacağını söylüyor. Burada Apple’ın Semco imzalı daha gelişmiş bir sistem kullandığı ve bunun ciddi fark yaratacağı aktarılıyor. ”iPhone periskop kamerasına kavuşuyor mu?” sorusunun cevabı ise 2022 yılı olarak
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst