gittigidiyor

iphone Rehberden Birden Fazla Kişi Silme işlemi Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1478373032_apple-iphone-6s-plus-16gb-450x350.png

iphone Rehberden Birden Fazla Kişi Silme işlemi Nasıl Yapılır?
Sevilen telefon markası iphone kullanıcılarının yanlışlıkla rehberinin tamamını silmelerini önlemek amacıyla diğer akıllı telefonlara göre kişi silme konusunda bazı zorluklar çıkarmaktadır. Fakat bu önlem bazı kullanıcıların hoşuna gitmemektedir. Aynı anda birden fazla kişiyi silmek ya da rehberin tamamını silmek iphone kullanıcıları için çok fazla uğraştırıcı bir sorun haline gelebilmektedir. IPhone Tüm Rehberi Silme / Birden Fazla Kişi Silme özelliğine sahip olmak isteyenler olabilir.

Bunun için aslında kısa bir yöntem bulunmaktadır. A2Z Contacts Free programı ile ya da başka bir program ile iphone telefonlarınızın tüm rehberini bir anda silebilirsiniz. Appstore üzerinden bu uygulamaları rahatlıkla indirebilirsiniz. Programı yükleme işlemi tamamlandıktan sonrası ise çok kolay üst köşede görebileceğiniz menü işaretine bastıktan sonra “Delete Contacts” seçeneğini seçin. Ardından açılacak olan pencerede “All Contacts “ kısmını seçin.Burada sizlere size rehberinizin tümünü silmeniz ya da istediğiniz kadar kişi seçerek işaretleme olanağı verilmektedir. Siz de sileceğiniz kişileri seçtikten sonra sil tuşuna basarak kolayca kişilerinizi silebilirsiniz.

Eğer birden fazla kişiyi silecek iken yanlışlıkla rehberin tümünü sil seçeneğini işaretledi isenizendişelenmenize hiç gerek yok çünkü ilk olarak rehberin tümü silinsin mi evet ya da hayır seçenekleri de karşınıza çıkmaktadır. Bu tuşlardan istediğinizi seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Fakat belirtilmesi gereken önemli bir nokta var eğer rehberinizin tamamını silerseniz bu işlemin geri dönüşü yoktur. Bu yüzden rehberin tamamını silmeden önce kesinlikle iyice düşünmeniz ve ona göre karar vermeniz gerekmektedir.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst