gittigidiyor

iPhone sahipleri kontrol edin! iOS 15.1.1 yayınlandı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

iOS 15.1.1'i yayınladı. iOS 15.1'in piyasaya sürülmesinden neredeyse bir ay sonra gelen küçük bir güncelleme olan iOS 15.1.1, sadece iPhone 12 ve iPhone 13 sahiplerine sunuldu.​


Apple, iOS güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor. Son olarak iOS 15.1'i yayınlayarak, iOS 15 sürümündeki sorunları çözen Apple, şimdi ise beklenmedik bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Üstelik bu güncelleme, her iPhone modeline gelmiyor.


BELİRLİ iPHONE MODELLERİ İÇİN iOS 15.1.1 ÇIKTI​


Apple'ın sürüm notlarına göre iOS 15.1.1, iPhone 12 ve 13 modellerinde hat kopmayla ilgili sorunları azaltarak performansı iyileştiriyor. Bu nedenle aramalarda kesinti ile karşılaşan iPhone 12 ve iPhone 13 kullanıcıları güncellemeyi yükledikten sonra bu konuda iyileştirmeler ile karşılaşabilir.

iOS 15.1.1 NASIL İNDİRİLİR?​


iOS 15.1.1 güncellemesi, Ayarlar'dan kablosuz olarak tüm uygun cihazlara indirilebilir. Yeni yazılıma Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek ulaşabilir ve iOS 15.1.1 cihazınıza indirilip kurabilirsiniz.

mynet.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst