gittigidiyor

iPhone SE 4 herkesi şaşırtacak!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Sen buralara nasıl geldin: iPhone SE 4 herkesi şaşırtacak!
Apple'ın merakla beklenen uygun fiyatlı iPhone SE 4 modeli hakkında yeni haberler geldi. İşte model hakkında detaylar!


Sen-buralara-nasil-geldin-iPhone-SE-4-herkesi-sasirtacak-1.jpg



Apple eylül ayının başlarında yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Hem tasarım hem özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran seri, fiyat kısmında sevenleri üzdü. Ancak son haberler daha uygun fiyatlı bir iPhone satın almak isteyenler sevindirecek nitelikte. Haberler iPhone SE 4 ile ilgili yeni bilgileri ortaya çıkardı. İşte detaylar!
iPhone SE 4, iPhone 15 Pro‘nun iki önemli özelliğini alacak!
Apple
, birkaç hafta önce gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 15 serisini piyasaya sürdü. Ancak fiyat etiketine bakan korktu. Ancak Apple sevenlerini rahatlatacak gelişmeler meydana geldi. Son haberlerle birlikte Apple’ın uygun fiyatlı olması beklenen iPhone SE 4 modeli hakkında bazı söylentiler ortaya çıktı.


Sen-buralara-nasil-geldin-iPhone-SE-4-herkesi-sasirtacak-1.webp



Apple, son iPhone SE 3 modelini 2022 yılında tanıttı. Bundan dolayı da pek çok kişi yeni SE modelini bekliyor. Ancak iPhone SE 4 modeli hakkında uzun zamandır bir gelişme olmuyordu. Şimdi ise bu büyü bozulmuş durumda.

Ortaya çıkan iddialar, iPhone SE 4 modelinin çoğunlukla iPhone 14‘ü temel alan bir tasarıma sahip olacağı yönünde. Bununla birlikte iPhone 15 Pro’da yer alan iki önemli özelliğini alacağı da söyleniyor. Bunlar USB-C bağlantısı ve eylem düğmesi.
Öte yandan cihazın 48 Megapiksel tek bir arka kamera sunacağına inanılıyor. Yeni iPhone SE modelinin LCD panel yerine OLED ekran ile geleceği de söylentiler arasında. Ayrıca cihazın SE serisinde bir ilk olacak şekilde Touch ID yerine Face ID ile geleceği öne sürüldü.


Sen-buralara-nasil-geldin-iPhone-SE-4-herkesi-sasirtacak-2.jpg


Yeni model hakkındaki tüm bu detaylar, merakla beklenen modelle ilgili bazı detayları gözler önüne seriyor. Ancak yine de bu bilgilerin resmi olmadığını ve birer söylentiden ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor.

shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst