gittigidiyor

iPhone'daki MP3'leri kolayca PC'ye kopyalayın

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone'daki MP3'leri kolayca PC'ye kopyalayın

iPhone'unuzdaki müzikleri PC'ye kopyalamak bu araç sayesinde çok hızlı ve kolay!



iphonedaki-mp3leri-kolayca-pcye-kopyalayin.jpg



MP3'leri iPhone'dan PC'nize aktarmak, şaşırtıcı derecede zor bir iş. iTunes ile bunu yapmanız mümkün değil, ancak üzülmeyin çünkü Sharepod var.
Kuruluma bile ihtiyaç duymayan bu küçük araç, iOS cihazınızdaki müzik kitaplığınızı Dosya Gezgini üzerinden yönetmenize olanak tanıyor. Müzikleri, videoları ve çalma listelerini iPhone, iPod ve iPad'inizden kolayca bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz. Sharepod'da bazı temel düzenleme işlevleri de bulunuyor. Örneğin albüm fotoğraflarını, çalma listelerini ve müzikleri cihazınızdan silebiliyor ve etiketleri düzenleyebiliyorsunuz. Araç içerisindeki veritabanı yedekleme işlevi, aktarım sırasında işlerin yolunda gitmemesi halinde geriye kolayca dönmenizi sağlıyor.
Sharepod'la yüzlerce şarkıyı PC'nize kopyalamaktan çekinmeyin. Herhangi bir hata oluşması durumunda işlem durdurulmuyor, bunun yerine başarısız olan işlemler size bir liste halinde gösteriliyor.

İndirin: Sharepod

İndirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst