gittigidiyor

IPTV Scanner v1 | IPTV Link Tarama Programı v1

bariszeus3562

Aktif Üye
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
IPTV Scanner uygulamamız tamamen javascript tabanlıdır.
Masaüstüne atıp çalıştırmanız gereklidir.
Çalıştırdıktan sonra scanner paneli çıkacaktır.
Ve panelimize bu keyi giriniz : 0Rr21j2zZi0h7DRP3QiWvFNg1pTJGZLc
Ve iyi kullanımlar!

https://s6.dosya.tc/server11/t8tirv/IPTV_Scanner.zip.html

Dosyamız link ararken 3. parti yazılım ile aradığı için virüs diyebilir korumayı kapatıp masaüstünde denerseniz çalışıcaktır.
 

bayram79

Aktif Üye
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
45
bu nedir bilmiyorum indirdim anlamak için fakat benim pc de çalışmadı sanırım sadece 64bit pc de açıyor uyarı verdi.. Türk kanallarını izleyebileceğim masaüstü pc için m3u list var mı bi yerden denk gelmişti fakat uzun zamandır tv8 fox vs. açmamaya başladı. boomtivi diye bi yer vardı ordan da greek lerin m3u sunu edinmiştim o da kesildi satcafesinde nerede güncelleniyor listler?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst