gittigidiyor

IQ USB PVR Film kayıt..(RESİMLİ)

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI:GÜNEY1



Yumatu-Baff Usb-Pvr serisi cihazlardan flash disk,usb hdd gibi depolama araçlarına film kaydetme,izleme...(Çin malı usb bağlantılı telefonlarıda usb olarak tanımaktadır.test edildi.)

Öncelikle beğendiğimiz bir kanalı açıp flash diskimizi cihazımıza yerleştiriyoruz.Kısa bir süre sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir uyarı geliyor.Bu uyarı USb tanındı uyarısıdır.






0211154012bileimicp5.jpg


Daha sonra kumandadan kırmızı imli record(kayıt tuşuna) basıyoruz ve resimdeki gibi bir kayıt başlama uyarısı geliyor.






0211154055bileimixy1.jpg


Kayıt başlayınca kısa menü kaybolup ekranın sağ tarafında REC kayıt imgesi kalır..






0211154144bileimiko6.jpg


Kayıt işlemini sonlandırmak istediğimizde kumanda üzerindeki DURDUR butonuna tıklıyoruz ve ekranda kayıt durdurulsunmu menüsü geliyor.Evet üzerine gelerek kumandadan okey tuşuna basıyoruz ve kayıt işlemimiz sona eriyor.





0211154228bileimilw1.jpg


Şimdi yaptığımız kayıtı izlemeye geldi sıra.Kumanda üzerinde dosya işaretli tuşa basıyoruz.Ve aşağıdaki resimdeki gibi dosya menüsü geliyor.Ben örnek olarak Animal planet kaydettim o klasöradı üzerinde iken okeyliyorum ve kayıt ettiğimiz görüntüyü izlemeye başlıyoruz..






0211154248bileimiud9.jpg


İyi seyirler..






0211154315bileimiib0.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst