gittigidiyor

IQ USB PVR Mp3 dinleme:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: GÜNEY1


Yumatu ve muadili Usb-Pvr cihazlarda Flash bellek veya Hdd ile Mp3 dinleme..

1- Öncelikle flash diskimizi cihazın usb girişine takıp tanınmasını bekliyoruz ve tanıdıktan sonra menuden Usb Başlığı üzerine gelip Okeyliyoruz.



2-Usb okeyledikten sonra karşımıza çıkan menüdeki başlıklardan en alttaki FİLE LİST i okeyliyoruz.



3-File list yani belleğimizdeki dosyalar ekrana gelecek..Oradaki senek tuşlarından KIRMIZI tuşa basarak Show Playliste gireceğiz.



4-Kırmızı tuşa bastığımızda Bellekteki hangi tür dosyayı listelememizi soran bir menü çıkar.Belleğimizde image ve music dosyaları olduğundan biz MUSİC üzerine gelip okeyliyoruz.

index.php


5-Music menüsünü okeylediğimizde Flash belleğimizdeki Müziklerin listesi ekrana gelecektir.Yapacağımız tüm işlemleri buradaki renkli tuşlardan seçiyoruz..Burada Tüm listemizi sırası ile dinlemek istiyoruz.Buradaki YEŞİL tuşa basarak seçmek istediğimiz çalma şeklini belirliyoruz.Mp3 listesini sırasıyla çalmasını istediğimiz için burada ALL seçeneğine getiriyoruz.Ve KIRMIZI Play tuşuna basarak müziklerimizi dinlemeye başlıyoruz.



6-Play KIRMIZI tuşa bastığımızda listemizin ilk sırasındaki müzikten başlayarak çalmaya başlayacaktır.Sonra listedeki 2.3.4.........sıra ile tüm müzikleri siz değiştirmeden otomatik olarak dinleyebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst