gittigidiyor

İrfan Can, PFDK'ya sevk edildi...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci sahalardan 5 ila 10 maç arasında uzak kalabilir. Milli futbolcu, Göztepe maçının devre arasında Atakan Çankaya ile yaşadığı tartışma nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği, İrfan Can Kahveci'yi "saldırı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca tedbirli olarak sevk etti.

Yıldız oyuncu söz konusu maddeden ceza alırsa, sahalarda 5 ila 10 maç arasında uzak kalacak.

Milli oyuncunun tartıştığı Göztepeli Atakan Çankaya ise "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 36'ncı maddeden tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

NE OLDU?
İrfan Can Kahveci ve Atakan Çankaya arasında Fenerbahçe-Göztepe maçının ilk yarısında bir kaç kez tartışma yaşandı.

İki futbolcu daha sonra devre arasında koridorda karşı karşıya geldi ve kavga etti.

Maçın hakemi Mete Kalkavan bu tartışmanın ardından kartına başvurmadı ve iki futbolcu da ikinci yarıda sahaya yer aldı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Hadi TFF ya dünya laf ettiniz ama 2 maç ile kurtardınız...Geçmiş olsun.yapılan açıklamada, Göztepe müsabakasında rakip takım oyuncusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men ve 26 bin lira para cezası verildiği belirtildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst