gittigidiyor

İrfan Can'ın video görüntüleri çıktı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
836



Müsabakaya İrfan Can Kahveci ve Atakan Çankaya arasında yaşanan gerilim damga vurdu. Maç içerisinde birçok kez karşı karşıya gelen ikili, devre arası soyunma odası koridorlarında da tartıştı. Geçtiğimiz günlerde ‘saldırı’ nedeniyle PFDK’ya sevk edilen İrfan Can Kahveci’nin 5-10 maç arası ceza alması beklenirken, yıldız futbolcu ve Göztepeli Atakan Çankaya arasında soyunma odası koridorunda yaşanan olayın görüntüleri kamuoyunda yer aldı. Ajansspor’un yayınladığı videoda; maçın devre arasıyla birlikte iki takım oyuncuları soyunma odasına gitmek üzereyken, Fenerbahçe futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin Atakan Çankaya’nın üzerine yürüdüğü görülüyor. Görüntülerde diğer futbolcuların araya girmesiyle olayın kısa sürede yatıştırıldığı yer alıyor.

Kamera görüntüsünün ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yayınlayan Fenerbahçe Kulübü, “Maç içerisinde yaşanan ve koridorda devam eden sataşmalardan doğan ikili diyaloğun sonunda yaşananlar futbol sahalarında hemen her hafta karşılaştığımız diyaloglardan farklı değildir” diyerek “İrfan Can Kahveci'ye yönelik ilgili kurumun bu yapılan vahim hatayı düzelteceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Son 6 maçta sadece Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe'de Vitor Pereira tartışılıyor.​


  • Dörtlü savunma da çare olamadı. Galatasaray derbisi sonrası Olympiakos ve Göztepe maçları kazanılamadı.
  • Kadro istikrarı yok. İdeal 11 bulunamadı. Hemen her maç farklı isimler görev yapıyor. Takımın sistemi ve taktiği bir türlü oturmadı.
  • Geçen sezonun flaş ismi Pelkas bu sezon ortalarda yok. Yunan oyuncunun yanı sıra Berisha ve Serdar Dursun'dan da verim alınamıyor.
  • Hücuma dönük bir orta saha oyuncuları Ferdi ve Osayi, bek olarak kullanılıyor; İrfan Can ve Mesut kenarda oynatılıyor; yararlı olamıyor.
  • Değişiklikler çok tartışılıyor. Son Göztepe maçında takımın en iyisi olan ve tek golün asistini yapan İrfan Can, 78. dakikada oyundan alındı.
  • Forma adaleti de sağlanamıyor. Takımın en gözde stoperi Szalai kulübeye çekildi. Rossi ve Zajc'da ısrar ediliyor. Gençler formayı unuttu.

YOLLAR AYRILABİLİR​

Başkan Ali Koç'un, Göztepe beraberliği sonrası Vitor Pereira ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Yöneticilerin de Fenerbahçe Başkanı'na “Gönderelim” tavsiyesinde bulunduğu belirtildi. Ali Koç'un bir sonraki yönetim kurulu toplantısında yöneticilerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra Portekizli hoca ile ilgili son kararını vermesi bekleniyor.

Vitor Pereira ile 1 buçuk yıllık alacağı verilerek yolların ayrılması fikri ağır basıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu adam geçtiğimiz sezonlarda da takımın başındaydı yine stabil bir görüntü vermemişti ama denize düşen yılana sarılır hesabı FB burada düşünmeden atladı...İnşallah yanılıyorumdur....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Avrupa Ligi'ne havlu atan Fenerbahçe, Süper Lig'de de lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kaldı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılırken yerine gelecek isim büyük merak konusu oldu.

ZICO'NUN ADI SOSYAL MEDYA GÜNDEMİNDE ZİRVEYE OTURDU​

Fatih Karagümrük'e oynattığı pasa dayalı futbol anlayışıyla dikkatleri çeken teknik direktör Farioli'nin sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi. Bunun üzerine binlerce paylaşım yapan Fenerbahçe taraftarı, takımın başında eski hocaları Arthur Zico'yu görmek istediklerini belirtti. Yapılan yorumlar sonrası Brezilyalı teknik direktör sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst