gittigidiyor

İş istasyonları için Windows 10 Pro!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-pro-workstations-isletim-sistemi-sdn-01.jpg


Microsoft, kritik iş yüklerini destekleyen üst seviye donanımları kullanan profesyonel kullanıcılar için windows 10 işletim sisteminin yeni bir sürümünü duyurdu. İş İstasyonları için Windows 10 Pro (Windows 10 Pro for Workstations), önemli bir sorumluluk üstlenecek.

İş İstasyonları için Windows 10 Pro neler sunuyor?

İş İstasyonları için Windows 10 Pro sürümü, Microsoft’un yeni sunucu sınıfı dosya sistemi olan Resilient File System (Esnek Dosya Sistemi) ya da kısa adıyla ReFS ile birlikte geliyor. Bu dosya sistemi veri kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmak, çeşitli iş yüklerinde büyük veri kümelerini etkin biçimde ölçeklemek ve bozulmaya karşı esneklikle bütünlüğü sağlamak üzere tasarlanmış durumda. 256 TB değerine kadarki bölümleri yönetebilen standart NTFS şemasına göre, reFS teorik olarak 4.7 zettabaytbölümler için kullanabiliyor.



windows-10-pro-workstations-isletim-sistemi-sdn-02.jpg


Ek olarak, bu sürümle birlikte kalıcı bellek (NVDIMM-N) desteği, SMB Directile hızlı dosya paylaşımı ve 4 işlemci ile 6 TB bellekli üst seviye donanımlara da destek sağlanmakta.
Kastedilen üst seviye donanımlar ise Intel Xeon ve AMD Opteron işlemciler için sunulan destek. Windows 10 standart sürümleri sadece
2 işlemci ve 2 TB bellek desteklerken, bu sürümde daha çok güce erişim erişilebiliyor.
İş İstasyonları için Windows 10 Pro, Fall Creators Güncellemesi ile birlikte bu Sonbahar aylarının sonuna doğru çıkışını gerçekleştirecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst