gittigidiyor

İŞKUR Mobil Uygulaması Yayınlandı! İşte E-Şube!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]İŞKUR Mobil Uygulaması Yayınlandı! İşte E-Şube![/h][h=2]Türkiye'de işsiz vatandaşların istihdamı konusunda büyük bir hizmet sunan İŞKUR mobil uygulama geliştirerek kişilerin mobil olarak da iş aramasını mümkün hale getirdi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iskur-mobil-uygulamasi-yayinlandi-iste-e-sube.jpg
Türkiye'de iş arayan kişilerin en çok başvurduğu kaynaklardan bir tanesi İŞKUR olurken internet sitesi ve şubeleri ile sunulan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. İŞKUR tarafından yapılan resmi açıklamalarda yeni bir mobil uygulamanın geliştirildiği ve iş bulmak isteyen kişilerin bu mobil uygulamaları kullanabileceği ifade edildi.
E Şube Geliştirildi
İŞKUR tarafından hazırlanan yeni uygulamanın adı İŞKUR e şube olarak adlandırılırken e şube uygulaması kişilerin iş bulma konusunda daha kolay bir şekilde işlem yapmasını sağlıyor. Üstelik kuruma gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden kolay bir şekilde iş bulmak mümkün. İş arayan kişileri çalışmak istediği pozisyonlara göre arama yapabilmesi il, ilçe ve sokak şeklinde kriterleri girebilmesi oldukça kolay.
İş Verenler De Yararlanabilecek
Üstelik sadece iş bulmak isteyen kişiler için iş verenler içinde uygulamanın kullanılması mümkün. İşveren kişilerde yine çeşitli kriterlerle girerek iş tanımlamalarını yapabiliyor ve böylece sisteme giriş yaparak kişilerin işlere başvurmasını mümkün hale getirebiliyor. Uygulama ilk olarak Android işletim sisteminde kullanıma sunulacak ve kısa süre sonra App Store üzerinden de indirilmesi mümkün olabilecek.
İŞKUR tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte devlet kurumlarının da gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu ve kullanıcıların daha kolay bir şekilde sistemden yararlanabilmesi adına çeşitli geliştirmelerin yapıldığını gösterdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir açıklama ile uygulamaların resmen kullanıma sunulduğunun paylaşılması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst