gittigidiyor

İşletmeler için WhatsApp'ta onaylı profil zamanı!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]İşletmeler için WhatsApp'ta onaylı profil zamanı![/h]Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a yakın zamanda onaylı profiller özelliği aktif olacak. Peki bu özellik ne işe yarıyor?
30 Temmuz 2017 20:11 Sosyal Medya
22499-650x315.jpg

Geçtiğimiz yıllarda işletmeler için girişimlerin olacağını biliyorduk. Şimdi de bunun için ilk adımlar atılmaya başlandı. Standart kullanıcılar için tamamen ücretsiz olduğunu dile getiren şirket işletmeler arası mesajlaşmada kullanılacak yeni özellikleri duyurdu.
1501420448_example-of-how-a-verified-business-will-use-the-check-mark.jpg.png

Windows Phone platformundaki Beta sürümünde ise ilginç bir detay keşfedildi. WhatsApp işletmeler için çalışmalarına onaylı profiller ile başladı. Bunun beraberinde artık kullanıcılar işletmeler için iletişime geçmek istedikleri zaman şirketin direkt olarak onaylı WhatsApp profiline mesaj gönderme işini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.
İşletmeler için dolandırıcılığın ve olumsuzlukların önüne geçmek isteyen şirket WhatsApp'ın onaylı hesap işaretiyle korunacak olup küçük ve orta büyüklükte işletmeler için gelecek olan bu özellik Android, Windows Phone ve iOS platformlarında aktif edilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst