gittigidiyor

İSS Görüşleriniz-Deneyimleriniz

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Arkadaşlar,2 yıla yakındır evimde Türknet 35mbit internet paketini kullandım.Gayet memnundum.Fiyatlara zam yapınca,bir maceraya girip,Gıbırnet firmasına 100mbit paketine gecen ay geçiş yaptım.
Yaklaşık 25 gündür Gıbırnet kullanıyorum.Modeme kabloluda gelen hızım 100mbit iken ara ara kopmalar oluuyordu,ve kablosuzda hızım 50mbit dahi olmuyordu.Bende mecburen hızımı 80mbite düşürttüm,ve şuan hızım 80.Kabloluda 75mbit,kablosuzda 60-70 arası değişiyor.
Fakat hzım bu durumdayken dahi 1280x720 videolarda dahi takılmalar oluyor.Halbuki Türknet 35mbit kullanırken böyle donma-takılma hiç olmuyordu.
Gıbırnet arıza-destek ten yardım talebinde bulundum defalarca.Fakat ne yaptılarsa sorunum düzelmedi.
İşin garip yanı,kendi mobil hattımda internet hızım,8-12mbit arasında,kendi mobilimden aynı video ve sitelere baglanıp,deniyorum,hiç donma-takılma olmuyor.Mobili kapatıp,wifi den baglanınca yine takılmalar başlıyor.Wİfi hızım 60mbit iken takılıyor,mobilden 10mbit hız ile takılmıyor..Bu nasıl oluyor anlayamıyorum.Normalde tam tersi olması gerekmiyormu?
Bu konuda bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.Düzelmezse,zaten ay sonu tekrar Türknete dönmek niyetindeyim.Yada sizin tavsiye edeceginiz memnun kaldıgınız bir İSS tavsiye edermisiniz.?
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bu İSS yeni galiba, bir kaç hafta öncesine kadar duymamıştım.
Türknet GigaFiber paketlerini inceleyin, bence uygun.
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Bu firma Konya merkezli.Fakat ben şuan için memnun kalmadım.Gerçi her iss ye yeni geçişlerde böyle sorunlar oluyor.Türknete ilk gectiğimde ilk 15 gün buna benzer sorunlar yaşamıştım.Sonra düzeltmişlerdi.Bu firma ile,ayın 30 una kadar sürem var,bakacagım,düzelmezse Türknet e geri dönmeyi düşünüyorum.
Benim hattın VDSL ve desteklediği hız 85mbit,gigaFiber olmaz zannedersem.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst