gittigidiyor

İşte Alper Ulusoy'un puanı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
19 Ocak 2016


Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında verdiği kararlarla tartışma yaratan hakem Alper Ulusoy'un gözlemciden aldığı not belli oldu.

pBbN1n.jpg


MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının hakemine yönelik yaptığı değerlendirmede Alper Ulusoy'un yönetimine değinerek, "Sezonun en düşük puanını aldı. Dinlendirilecek" dedi. Ancak Ulusoy'un gözlemciden aldığı puan 7.4'ünde (Yetersiz) çok altında olduğu için dinlendirmenin uzun soluklu olacağı öğrenildi. Başkan Müftüoğlu, hakemlerin yarı-profesyonelliğe geçmesi ile ilgili olarak sorulan, "Aldıkları maç başı rakamları çok yüksek, bunun etkisinde kalıyorlar mı ?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Buna katılmıyorum. Hakemin sorunu para değildir. Onların gıdası maçtır. Yüz lira'da versen değişmez, daha üstünde bir para da. Benim anlamadığım, seminerden yeni çıkmış FIFA kokartını yeni takmış bir ismin nasıl böyle bir hata yaptığıdır"


ULUSOY'UN NOTU ZAYIF PERFORMANS VE ALTI

Diğer taraftan MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun, Alper Ulusoy için "Sezonun en düşük puanını aldı" açıklaması ise şu anlama geliyor...

7.0-7.4 arası : Yetersiz (beklenenin altında)
6.0-6.9 arası : Zayıf performans (oldukça yetersiz)
5.0-5.9 arası : Çok zayıf performans (Kabul edilemez)
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
650
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Bu kadar çifte standart olabilirimi.?
Bu lig ne hatalar gördü,ne hakemler gördü..Hatayı Fener lehine yapınca demek iyi olmuyor.Ama aleyhine yapaydi en iyi hakem olurdu..
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
kaç sesondur hakemler ligin kaderni belli ediyor neden diye sormak lazım
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst