gittigidiyor

İşte AnTuTu sonuçlarına göre listenin hakimi!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çinli karşılaştırma platformu AnTuTu, Eylül ayının en iyi performans gösteren Android amiral gemisi akıllı telefonlarını açıkladı. Liste, OnePlus Ace 2 Pro'nun Ağustos ayında olduğu gibi Eylül'de de en iyi Android amiral gemisi olarak zirvedeki yerini koruduğunu gösteriyor.

OnePlus Ace 2 Pro, güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi sayesinde 1.66 milyon puan alarak bu testte başarılı oldu. Bu işlemci, cihazın bu kadar yüksek puan almasında büyük bir rol oynuyor. Cihazın aynı zamanda tam 24GB RAM'e ve 1TB depolama alanına sahip bir üst modeli de bulunuyor.

OnePlus Çin Başkanı Li Jie, OnePlus Ace 2 Pro'nun fiyat/performans oranında bu seviyede bir rakibi olmadığını belirtiyor. Cihazı, fiyatına göre satın alabileceğiniz en güçlü ürün olarak nitelendiriyor. Referans olarak, OnePlus Ace 2 Pro'nun başlangıç fiyatı 2.999 yuan (~410$) iken, AnTuTu tarafından test edilen 24GB + 1TB modeli sadece 3.999 yuan (~550$) fiyatla satılıyor.

Yıllar içerisinde amiral gemisi segmentinin sıralamasında sıkça görüldüğü gibi, Qualcomm'un en son yonga seti, bu durumda Snapdragon 8 Gen 2, domine ediyor. İlk 10'daki telefonların neredeyse tamamı Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile çalışıyor. Tek istisna, 10. sıradaki iQOO Neo8 Pro'dur. Bu telefon, MediaTek Dimensity 9200+ yonga seti ile güçlendirilmiştir.

Listede yer alan diğer telefonlar arasında 1,645,443 puanla ikinci sırada yer alan iQOO 11S bulunuyor. Diğerleri arasında RedMagic 8S Pro, iQOO 11 Pro, Vivo X90 Pro+, Oppo Find X6 Pro, OnePlus 11, Xiaomi 13 Ultra ve iQOO Neo8 Pro bulunmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst