gittigidiyor

İşte bu haftanın en çok satan Xbox One oyunları!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]İşte bu haftanın en çok satan Xbox One oyunları![/h][h=2]Birinci tabii ki şaşırtmadı.
[/h]Gelin hep birlikte geçtiğimiz haftanın en çok satan Xbox One oyunlarını yakından inceleyelim.

Listeye yaklaşık 2 hafta önce çıkışını yapan Quantum Break ile başladığımızda, Remedy Entertainment yapımının 1. sırada geçirdiği 10 günün ardından 4. sıraya kadar gerilediğini görüyoruz. Birinciliği ise geçtiğimiz hafta tüm platformlardaki global çıkışını gerçekleştiren Dark Souls III almış. Quantum Break’in listede geriye düşmesine rağmen, Xbox One’da bu neslin en çok satan yeni serisi rekorunu eline aldığını belirtmek gerek.
Disney’in son oyunu Tron Run/r, Xbox One’a diğer platformlardan biraz daha geç ulaşmış olsa da listede 9. sırada yer alıyor. Tüm zamanların en çok satan oyunları arasında yer alan Grand Theft Auto V ise çıkışının ardından tam 17 ay geçmiş olmasına rağmen hala listede 10. sırada boy gösteriyor.Xbox One mağazasında haftanın en çok indirilenleri ise şu anda ücretsiz olarak sahip olunabilen The Wolf Among Us ve Lords of the Fallen.
Listenin tam hali ise aşağıdaki şekilde:
[h=2]Dijital ortamda son 7 günün en çok satan Xbox One oyunları[/h]
  1. Dark Souls III
  2. Minecraft
  3. Rocket Leauge
  4. Quantum Break
  5. Unravel
  6. Tom Clancy’s The Division
  7. Rory Mcllroy PGA Tour
  8. UFC 2
  9. Tron Run/r
  10. Grand Theft Auto V
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst