gittigidiyor

İşte Kartal'ın transfer listesi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2734373.jpg

Aaron Hunt: Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in haberine göre Beşiktaş, Bundesliga’da Werder Bremen’de oynayan Aaron Hunt’la ilgileniyor. Ancak alınan bilgiye göre Çin Ligi’nden Beijing Guoan, Rusya’dan Dinomo Moskova, İngiltere’den Southampton’ın da 27 yaşında orta saha oyuncusuyla temasta olduğu konuşuluyor. Hunt’ın eşinin Türk olmasının, bu transferde Kara Kartal’ı bir adım öne çıkardığı öne sürülüyor.

Batalla: Bursaspor’da teknik direktör Christoph Daum’la yaşadığı problemlerden sonra ülkesi Arjantin’e giden Batalla, sık sık Beşiktaş’la anılıyor. Batalla için Kartal nabız yoklarken, tecrübeli futbolcu ise Türkiye’de başka bir takımda oynamasının zor olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, “Dönüşümden önce düzenlediğim basın toplantısında da söylediğim gibi Türkiye’de Bursaspor’dan başka bir kulüpte oynamayacağım ve sözümün eriyim” dedi.

Dany: Siyah-Beyazlılar’da stoper mevkiisi için gündeme Galatasaray’ın kiralık olarak takımdan göndermek istediği Dany gelmişti. Beşiktaş teklifini yapmış ve olumlu cevap almıştı. Tek sorun, 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun ikna edilmesine kaldı. Dany için en büyük koz, Brezilya’daki
Dünya Kupası için düzenli oynayacağı bir takıma gitmesi. Bu arada menacerler aracılığıyla da Fenerbahçeli Joseph Yobo’nun, Kartal’a önerildiği konuşuluyor.

Zaccardo: İtalya’nın önemli basın kuruluşlarından biri olan Sky İtaly’nin haberine göre Beşiktaş, Milan’ın tecrübeli savunma oyuncusu Cristian Zaccardo’yu kadrosuna katmak için kulübüyle görüşmelere başladı. 2006’da Dünya Kupası’nı kazanan İtalya Milli Takımı’nın da bir parçası olan 32 yaşındaki oyuncu, defansın hem sağında hem de ortasında oynayabiliyor. Zaccardo’nun transferine, takımın yeni hocası Seedorf’un onay vermesi bekleniyor.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst