gittigidiyor

İşte Muslera'nın yeni takımı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
01 Nisan 2016


Muslera’nın ayrılma kararı aldığını ifade eden menajer Doğan Ercan, “Arjantin’de bu transfere ‘bitmiş’ gözüyle’ bakılıyor” dedi.

0np7lR.jpg

Galatasaray ile anılan Karcemarskas'ın temsilcisi, menajer Doğan Ercan, oyuncusunun transferini değerlendirirken River Plate-Fernando Muslera iddialarıyla ilgili de çok önemli açıklamalar yaptı.




Geçen hafta Arjantin'de olduğunu ve River Plate Kulübü'nün yetkilileriyle görüştüğünü kaydeden Ercan, "Kalecileri ayrılıyor ve Muslera'yı transfer etmek istiyorlar. Bu transfer için yeterli bütçeleri de var. Muslera aslında Galatasaray'da mutlu ve takımını çok seviyor. Ama Arjantin'de bana söylediklerine göre ayrılma kararı almış. Hem Galatasaray'a para kazandırmak istiyor hem de kariyeri için böyle bir karar almış" diye konuştu.

Muslera 'nın ayrıca biri İtalya'dan diğeri İngiltere'den iki ciddi teklif aldığını aktaran Ercan, "Arjantin'de Muslera'nın yüzde 80-90 ihtimalle River Plate'e gideceğini söylüyorlar" ifadelerini kullandı.




Muslera'nın halefi Karcemarskas

Galatasaray Kulübü, Fernando Muslera’nın sezon sonu gitmesi halinde Gaziantepspor'un Litvanyalı eldiveni Karcemarskas’ı renklerine bağlayacak.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi her olasılık karşısında alınacak önlemler masaya yatırılıyor.

Transferde adı gündemden düşmeyen Fernando Muslera'nın gitmesi halinde yönetim, Gaziantepspor'dan Karcemarskas'ı kadrosuna katacak.

'Galatasaray'da severek oynarım'

2010 yılından bu yana Gaziantepspor forması giyen 32 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Litvanyalı kaleci, 25 maçta 29 gol yerken, kalesini 9 maçta gole kapattı. Bu sezon Gaziantep-Galatasaray maçı sonrası “Galatasaray'dan teklif gelse kabul eder misin?" sorusuna, “Severek, G.Saray Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birisi" cevabını vermişti. Tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılı takım için her türlü fedakarlığa hazır olduğu öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst