gittigidiyor

İşte Rusya'dan kiralanan Beriev Be-200 uçağı.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
3taneucak%281%29.jpg



Türk Hava Kurumu (THK) tarafından operasyonları yönetilen 20 hava aracının Manavgat'taki dahil ülkenin her bölgesinde devam eden yangınlara ara vermeden müdahalede bulunduğu açıkladı. Ancak bunlar arasında sadece 3 uçak bulunuyor. Söz konusu üç uçaksa Rusya'nın yardım için daha önceden yolladığı 3 adet Beriev Be-200 uçağı.
THK'den yapılan açıklamada, "bazı basın yayın organlarında başta Manavgat olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde meydana gelen orman yangınlarında THK'nin hava araçlarının kullanılmadığı iddialarının yer aldığı" ifade edildi.
Açıklamada, THK'nın tüm yangınlara daha önceden olduğu gibi Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiş ihale kapsamında müdahale ettiği vurgulandı.
THK'nin açıklamasına göre söz konusu hava araçları şöyle:
  • 3 adet Beriev Be-200 uçak
  • 15 adet Mi-8 helikopter
  • 2 adet CH-47 Chinook helikopter
 

omega

Vip Üye
Katılım
31 Ara 2013
Mesajlar
48
Tepkime puanı
68
Puanları
18
Yaş
57
Konum
izmir
orman bakanı dünyadaki en büyük dev filolarından birine sabiniz diyordu dün gece, yaptığı canlı yayın konuşmasında, yazıklar olsun
memleket yanıyor, siyaset kanadı algı ve oy devşirme peşinde, çok üzücü, çok
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Ortada çok büyük bir fiyasko var.Bende bu konuda en büyük başarısızlık payını hükümette oldugunu düşünüyorum.Çok değil daha 2 sene önce aynısı yaşandı.THK nın ucakları neden kullanılamıyıyor diye her kesimden eleştiri geldi.Daha 2 yıl gecmeden yine aynı duruma düştük.
Şimdi THK de satın alma,tamirat vs işler hükümetten bagımsız olarakmı yapılıyor,yoksa herşey hükümetin elindemi
THK alım,tamirat vs işleri bagımsız yapıyorsa ve 2 yıldan beri olacakları beklemek yerine tamir ettirip ucakları faal hale getirmemişlerse,büyük bir gaflet hatta ihanet içindedirler.
Yok hükümetin elinde olan bir durum ise bu ve hükümet o günlerden olabilecekleri bildikleri halde THK ucaklarını ucar vaziyete getirmedilerse vay onlarında haline.Ortada büyük bir hezeyan var demektir.
Ormaları yakan hainler kadar,kahpeler kadar,şerfsiz insanlıktan nasibini almamış,Allah CC den korkmazlar kadar,bizimde sucumuz vardır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst