gittigidiyor

İşte statta son durum

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2719996.jpg

Beşiktaş’ta inşaatına devam edilen Vodafone Arena ile ilgili dün kulüpten bir açıklama geldi. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada statla ilgili her şeyin planlamalardan daha ileri bir seviyede, hızlı bir şekilde sürdüğü ve beklenmedik bir sorunla karşılaşılmadığı ifade edildi. Gelinen son noktayla ilgili olarak konuşan Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü İhsan Coşkun da teknik bilgilendirmelerde bulundu. Coşkun, 20 Aralık’ta ilk harcın dökülmesinin ardından büyük yol kat ettiklerini söyleyerek, “İlk harç sonrası D Blok temellerinin 3’te 2’lik bölümü bitirilmiştir. D Blok’ta kolon ve perdelerin demir inşaatlarına da başladı. Bu süreç içerisinde 2500 metreküp beton dökülürken, 1100 ton demir imalatı yapıldı” ifadelerini kullandı.

24 saat çalışılacak

Coşkun ayrıca 165 kişinin iki vardiya halinde çalıştığını da belirterek kısa bir süre içerisinde 3 vardiyaya geçilip 24 saatlik bir program uygulanacağını dile getirdi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst