gittigidiyor

İyi Tasarım Ödülleri’nde Asus 13 Ödül Aldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinin verildiği İyi Tasarım Ödülleri’nde (Good Design Awards) Asus’un akıllı saat, dizüstü, tablet ve aksesuarlardan oluşan 13 ürününe ödül verildi.

1957 yılından bu yana mükemmel tasarım ve mühendisliğe ödüllerin verildiği İyi Tasarım Ödülleri’nde (Good Design Awards) bu yıl Asus, 13 ödülün sahibi oldu. Asus’un ödül alan ürünleri şunlar: ZenWatch 2, ZenFone 2 View Flip Cover Deluxe, ZenPad Audio Cover, ZenFone Zoom, ZenBook Pro UX501, Transformer Book T100HA, P3B Projector, Vivo Mini UN62, EeeBook Series, TUF Sabertooth X99, Chromebit ve Smart Home System.
Japonya Tasarım Destek Enstitüsü tarafından verilen İyi Tasarım Ödülleri için bu yıl 3.600 başvuru yapıldı. Dünyanın tüm ülkelerinden başvuruların yapıldığı ödüllerde her yıl ortalama 1.200 tasarım, “iyi tasarım” olarak kabul ediliyor. Enstitü tarafından geçen 59 yıl içerisinde dünyadaki tasarımlardan 42 bini iyi tasarım olarak kabul gördü.
Tasarım ödüllerini alan ürünler üzerinde, ödülü temsil eden G sembolü kullanılıyor. Ödül ile insanların yaşamını, endüstrileri ve toplumları zenginleştiren tasarımların öne çıkartılması hedefleniyor. Bu ödül, Uluslararası Tasarım Birliği tarafından tanınan dört ödülden biri olması açısından da olukça önem taşıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst