gittigidiyor

İzmir Kupası başlıyor: 20 ülke, 72 takım, 1500 sporcu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Belediye, Altınordu Spor Kulübü, Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen turnuvada 20 ülkeden 72 takım ve yaklaşık 1500 sporcu mücadele edecek. Maçlar, Altınordu Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde oynanacak.



Dünya devleri de kupada​

Türkiye’de ve Avrupa’da aktif ve profesyonel olarak futbol oynayan birçok sporcunun geçmişte keşfedilmesini sağlayan turnuvanın final karşılaşması 9 Nisan’da.

İzmir Kupası, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bayern Münih, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi tanınmış kulüplere de ev sahipliği yapacak.

20230331.izmir-kupasi.jpeg

Organizasyonla çocukların spor yapmaya teşvik edilmesi ve dünyanın dört bir yanından gelen akranlarıyla eğlenceli vakit geçirmesi, yetenekli çocukların keşfedilmesi ve İzmir’in uluslararası düzeyde tanınması da hedefleniyor.


Formaların geliri depremzedelere bağışlanacak​

72 takımın getirdiği 72 forma tüm A takım futbolcuları tarafından imzalanacak. Formaların turnuva sonrasında Altınordu Spor Kulübü ve belediye tarafından açık artırmayla satılıp elde edilen gelir depremzedelere bağışlanacak.

20230331.izmir-kupasi1.jpeg





diken.com.tr
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,176
Tepkime puanı
493
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Güzel bir organizasyon.
Cahilliğime verin, daha önce duymamıştım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst