gittigidiyor

Jagged Alliance 3

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
THQ, Jagged Alliance 3 oyununun gelişim sürecinde olduğunu onayladı. Ayrıca geliştirici Haemimont Games serinin yakında PC platformuna geleceğini duyurdu.


Jagged Alliance 3 oyunundan fragman geldi!​


Bilmeyenler için önce oyundan bahsedelim; orijinal Jagged Alliance, katiller için Amazon'a göz atıyormuşsunuz gibi bir katalogdan rüya gibi bir paralı asker ekibini bir araya getirme konusunda 1990'ların eski bir sıra tabanlı taktik oyunuydu.


60 konuşkan askerin her birinin bir geçmişi vardı ve hepsi Metavira adasını sektör sektör geri almanıza yardım ederken, hepsi iyi geçinmedi. Rekabetler alevlendi, bazıları zam talep etti, arkadaşlarını kovduysanız istifa etti veya bir düşmanı bitirmelerine izin vermediyseniz emirleri görmezden geldi. Kararsız kişiliklerini yönetmek, eylem puanlarınızı bütçelemek kadar önemliydi.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst