gittigidiyor

Jailbreak iOS 10.3 için iyi haber!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Jailbreak iOS 10.3 için iyi haber![/h]Jailbreak topluluğu yaşanan olumsuz durumdan sonra bir süredir adeta umutsuzluğa düşmüştü.
18 Mart 2017 12:28 Genel
21959-650x315.png

Luca Todesco'nun Ocak ayında iOS 10.2 jailbreak yönteminin yayınlanmasından sonra jailbreak dünyası biraz olsun karanlığa gömülmüştü. Bununla birlike untethered olmaması nedeniyle jailbreakli cihaz sahipleri bazı sıkıntılar yaşıyordu. Ancak Lang Shi adındaki bir geliştirici jailbreak yapanlara bir umut ışığı oldu. Yaptığı açıklamada iOS 10.3 ve iOS 10.2 untethered jailbreak açıkları bulduğunu açıklayarak Twitter üzerinden bir gönderi paylaştı.
Bir çok jailbreak kullanıcıso bildiğiniz üzere yapılabilen eski untethered jailbreak günlerini arıyor olup Lang Shi, jailbreak dünyasının yıllardır özlemini çektiği untethered jailbreak için çalışmalara başladı. Dolayısıyla artık tek tıkla untethered jailbreak yapabilecek bir yöntem için artık umut ışığı var.
Lang Shi, Yalu'ya entegre çalışması mümkün olan jailbreak aracının neredeyse hazır olduğu belirtilmekte. Geliştirici ayrıca iOS 10.2'de bulduğu açıkların bir tanesinin iOS 10.3 beta 7'de de olduğunu söylüyor. iOS 10.3 jailbreak üzerinde de çalışan geliştirici aynı zamanda iOS 10.3'ü jailbreak yaptığını görüntüleyen cydia görseli de paylaşıldı. Shi'nin jailbreak yönteminin iPhone 7 serisini destekleyip desteklemeyeceği merak konusu oldu bu yönden bir açıklama henüz bulunmuyor.
Gel gelelim ki Lang Shi adındaki geliştiriciye. Bu geliştirici her ne kadar çok tanınmış bir kişi olmasa da daha önce jailbreak ekibiyle çalışma yapmıi bu nedenle açıklamaların doğruluğu hakkında net birşey konuşmamız mümkün değil. Luca Todesco gibi birden bire ortaya çıkan Shi'nin jailbreak yöntemini yayınlayıp yayınlamayacağını da zamanla göreceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst