gittigidiyor

Jet XP İndir Türkçe Windows XP Hızlandırma Optimizasyon Programı Ücretsiz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
jet-xp.jpg


Jet XP tamamen Windows XP için özel olarak üretilen bir sistem bakım, onarım ve performans arttırma programıdır.


Microsoft firması birbiri ardına yeni işletim sistemlerini çıkarmış olsa da, günümüzde hala Windows XP kullanan çok sayıda insan var ve hallerinden memnunlar.
Fakat artık modern internet sayfaları eskisinden çok daha fazla medya dosyası ve grafik nesneleri içeriyor. Yeni tarayıcıların boyutu ve sahip olduğu araçlar çok fazla olduğu için aşırı miktarda sistem kaynağı tüketiyor. Örneğin Chrome tarayıcısı hem RAM belleği hem de işlemciyi ciddi oranda tüketir.

Bunların yanı sıra, bilgisayarda yeni Photoshop sürümlerini veya 3D CAD gibi grafik yazılımlarını kullanmak yada boyutu çok büyük olan modern oyunları yüklemek Windows XP’yi oldukça kasacak ve yavaşlamasına neden olacaktır.
Ayrıca her bilgisayar zaman geçtikçe gereksiz dosyalar tarafından şişer, kayıt defterinde hatalı girdiler oluşur, sabit diskte verim düşer ve bu nedenle gittikçe performansı azalır.
Jet XP sayesinde bilgisayara bakım ve optimizasyon yaparak daha hızlı çalışmasını sağlayabilir ve tüm bu saydığım sorunları aşabilirsiniz. En azından bilgisayarı hızlandırmak için yeni bir donanım alma gücünüz henüz yoksa, bu programla işlerinizi eskisinden daha hızlı bir şekilde yaparak durumu idare edebilirsiniz.

Jet XP programını kullanmak çok kolay. Hiçbir ayar yapmaya gerek yok. Ana penceresindeki Sistemi Hızlı Yapılandır butonuna tıklamak yeterli olacaktır.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 1.6 MB

Jet XP İndir

Jet XP Alternatif İndirme Linki


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst