gittigidiyor

Jones: 2 haftaya hazırım

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş-Jones: 2 haftaya hazırım
Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’ten kiraladığı deneyimli orta alan oyuncusu Jermaine Jones, takımının ilk kez formasını giydiği Antalyaspor maçında etkisiz kalması hakkında konuştu. Siyah-Beyazlılar’la çıktığı ikinci idmanda kasığında yırtık oluşan ve bundan dolayı yeni takımının formasını ancak Antalyaspor mücadelesinde giyebilen deneyimli oyuncu, zamana ihtiyacının olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarının gerisinde olduğunu kabul eden Jones, “Hocamız Bilic’in beni Antalyaspor maçında görevlendirmesi beni çok mutlu etti. Kondisyon olarak arkadaşlarımdan gerideyim. Bu açığı özel çalışmalar yaparak kapatmak için uğraş veriyorum. En fazla iki hafta içerisinde bir eksiğim kalmayacak. Bu süreç içinde görev verilmesi halinde yine takımım için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Ancak sakatlıktan yeni kurtulduğum için taraftarımızdan biraz anlayış bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bilic’ten tam destek

Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11’de yer alan ve 57 dakika sahada kalan başarılı oyuncunun durumu hakkında konuşan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, öğrencisinin en kısa süre içinde açığını kapatacağını düşündüğünü söyledi. Bilic, “Jones’un performansı gün geçtikçe artıyor. İlerleyen haftalarda takımın önemli güçlerinden biri olacaktır” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst