gittigidiyor

Jones'a özel madde!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2816815.jpg

Schalke 04’ten kiraladığı Jones’un, sözleşmesindeki özel maddeye göre Beşiktaş dışında başka bir takımın maçını başka bir stattan izleyemediği ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde 26 Şubat’ta Veltins-Arena’da Real Madrid’le karşılaşan Schalke 04’ün yönetiminin, o dönemde sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ta forma şansı bulamayan Jones’u, bu karşılaşmada kulüp kanalında yorumcu olarak kullanmak istediği ancak izin çıkmadığı bildirildi. 32 yaşındaki
futbolcunun Siyah-Beyazlılar’la yaptığı sözleşmedeki, ‘Beşiktaş dışında bir takımın maçını başka bir statta izleyemez. Beşiktaş dışında hiçbir takımın maçını yorumlayamaz’ maddesinden dolayı bonservisini elinde bulunduran Alman
temsilcisinin zorlu karşılaşmasını Veltins-Arena’da takip edemediğiöğrenildi.

‘Beşiktaş taraftarı 1 numara’

Kara Kartal’a transfer olmasının ardından ABD basınını açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu Jermaine Jones, Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu söyledi. Daha önce Almanya Bundesliga ve İngiltere Premier Lig gibi üst düzey liglerde yer aldığını belirten Jones, “Beşiktaş taraftarı bence dünyanın en iyisi. Dünyada taraftarını büyük bir sevgiyle destekleyen bir taraftar görmek zor” ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst