gittigidiyor

Josef, penaltıya neden olan Rıdvan'ı eleştirdi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
kapak_074130.jpg


Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Sporting Lizbon maçından sonra değerlendirmede bulundu. Temsilcimizin 4-0 yenilerek Devler Ligi'ndeki iddiasını kaybettiği mücadeleyi yorumlayan Josef, "Moral olarak bu maç bizi çok etkiledi" dedi.
Brezilyalı futbolcu penaltıya neden takım arkadaşı Rıdvan'ı eleştirirken, "İlk golü yiyene kadar fena götürmedik ama tamamen gereksiz bir penaltı oldu. Normal oyunumuzun çok altında kaldık, hiçbir şey oynamadık diyebiliriz. Skoru da hak ettik" ifadelerini kullandı.
Josef de Souza ayrıca, "İlk gole kadar mücadele olarak iyiydik. Hedefimiz de iyi bir mücadele ile oyunu tutup gol atmaktı ama beceremedik. Tamamen Trabzon maçına odaklanıp en iyi dönüşü yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Josef, Sporting Lizbon maçının son anlarında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Tecrübeli futbolcu, 24 Kasım'da Ajax ile İstanbul'da oynanacak maçta cezalı duruma düştü.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şampiyonlar Ligi C Grubu 4'üncü maçında Beşiktaş deplasmanda Sporting'e 4-0 mağlup oldu.

C Grubu'nda henüz puanla tanışamayan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselme şansı kalmadı.

Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden ve TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların Avrupa performansını yorumladı.

"Gruplar belli olduğunda Sergen Hocanın açıklamaları vardı. Süper Lig'in kalitesi, atletizmi, koşu mesafesi... 'Biz Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimizden çok gerideyiz' dedi. Bu net bir şekilde ortaya çıktı. Oyun olarak, teknik-taktik olarak geride olabirsin ama mücadele olarak geride olmak çok acı verici diye düşünüyorum. Her zaman söylediğimiz gibi; kötü oynayabilirsin ama kötü koşmaya hakkın yok. Kötü koşan, kötü mücadele veren bir Beşiktaş'ı görmek acı verici.

Kötü koşmanın mazereti yoktur. Beşiktaş fizik olarak da kötü. Edirne dışında ismi ne olursa olsun bize her takım zor. Geçmişte de hiç beklenmedik mağlubiyetler aldık. Ligimizdeki teknik direktörler hep bu seviyeden bahsediyor. Neden bu seviyeye yükseltmiyorlar? Diye de sormak istiyorum."
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İki hafta önce İstanbul'da 4-1 yenildiği Sporting CP takımına, bu kez deplasmanda 4-0 yenilen Beşiktaş, büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak UEFA Şampiyonlar Ligi’ne maçlar tamamlanmadan veda etti.


Transfer döneminde, özellikle Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek sansasyonel transferler yapan ve piyasa değeri 100 milyon Avro'yu aşan bir kadro kuran siyah beyazlılar, 4 maçta sıfır çekti. Ghezzal ve Rosier'i kadroda tutan Beşiktaş, Pjanic, Teixeira, Batshuayi gibi yıldızları kadrosuna katmış, yerli olarak da transferin gözde isimleri Salih, Kenan ve Umut Meraş'ı transfer etmişti. Öncelikli hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirleyen ve mutlaka gruptan çıkma inancında olan siyah beyazlıların yaptığı hesapların hiç biri tutmadı. Kurulan rüya kadro, sahada oynanan oyun ve alınan skorlar sonucunda karşılığı alınamayan ve averajı da oldukça kötü olan bir takıma dönüştü. Bulduğu pozisyonları gole çeviremediği gibi, rakiplere de inanılmaz derecede kolay pozisyon veren Beşiktaş, sonuç olarak 4 maçta 4 mağlubiyet, atılan 2, yenilen 12 olmak üzere 0 puan ve -10 averajla grubun son sırasına yerleşti. Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki 32 takım içinde -12 averaja sahip Malmö’den sonra -10 ile en kötü averaja sahip ikinci takım durumunda.

 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İlk Dortmund maçının oynandığı 15 Eylül'den bu yana saha içine pek iyi bir oyun koyamayan siyah beyazlılar, yedeklerin maç alacak performansta olmadığını görmeyip, sakatlıkların çok fazla olduğu bahanesinin üstüne sığınıp devler arenasında da şanssızlıktan yakınarak haftaları geçirdi. Ancak; sakat futbolcuların dönmesine rağmen, futbolun iyileşmemiş olması ve maçlar oynandıkça yeniden fazla sayıda sakat verilmeye başlanması, doğal sonucu Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekmeye ve 100 milyon TL'nin üstünde gelirden olmaya kadar getirdi.

Beşiktaş, bugünden itibaren nerede hata yaptığını sorgulayıp, yanlışları düzeltmeye çalışarak lige odaklanacak ve ilk etapta 7 puan gerisine düştüğü lider Trabzonspor'u yenerek milli araya bir nebze moralli girmeye çalışacak.


LİGDE ŞAMPİYON OLAN SERGEN YALÇIN AVRUPA'DA GALİBİYET ALAMADI


Beşiktaş ile geçen sezon şampiyon olan ve bunu kısıtlı bir kadro ile başaran Sergen Yalçın, çok daha geniş ve daha çok yıldızı olan kadro ile esas hedefi olan Avrupa'da galibiyet alamadı.

Siyah-beyazlıların başında dün akşam 6. Avrupa maçına çıkan tecrübeli teknik adam, galibiyet alamayarak kötü bir istatistiğe sahip oldu. Geçen sezon öncesi Şampiyonlar Ligi elemesinde Yunanistan takımı PAOK'a deplasmanda 3-1 yenilen Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, peşinden Avrupa Ligi elemesinde de Portekiz temsilcisi Rio Ave ile 1-1 berabere kalıp penaltılarla Avrupa'ya veda etti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Sergen Yalçın'ın planları yine tutmadı ve siyah beyazlılar Dortmund'a 2-1, Ajax'a 2-0, Sporting CP'ye de 4-1 ve 4-0'lık skorlarla yenildi.





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst