gittigidiyor

Kablo TV Nedir?

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
[HIDE]Kablo TV, değişik transmisyon ortamlarından gelen analog ve/veya sayısal radyo, televizyon (TV) ve data sinyallerinin birleştirilip çoklanarak hem sayısal paketler halinde hem de analog sinyaller halinde, fiber ve/veya koaksiyel kablolar üzerinden abonelere, etkileşimli haberleşmeyi (interaktiviteyi) sağlayacak şekilde, iletilmesidir. Kablo TV şebekeleri, bant genişliği ve iki yönlü iletişime uygunluğu ile internet, veri ve interaktif hizmetlerin verilebileceği bir altyapıdır. Kablo TV işletmeciliğinde abonelere geniş bantlı ve hızlı Internet erişimi, genişbant data aktarımı, sayısal ve/veya analog TV ve radyo yayını, multimedya ve Voip hizmetleri verilmektedir. Kablo TV, analog bir hizmet olması ve tüm abonelerimize verdiğimiz-tek yönlü sinyal gönderimi prensibiyle çalışması sebebiyle verilmesi engellenemeyen bir hizmetimizdir. Dolayısıyla tüm ilave hizmetlerimiz, Kablo TV hizmeti ile birlikte çalışabilmektedir.
Hizmete Ait Özellikler
• Kaliteli ve ucuz olması
• Frekans kirlenmesinden etkilenmemesi
• Yüksek kalitede ses ve görüntü iletimi sunması
• Kablo TV üzerinden İnteraktif hizmetler sunması
• Tek bir ücret ödeyerek bir evin tüm odalarında seyredilebilmesi ile maç-dizi kavgasına son
• 7/24 Sürekli ve ücretsiz bakım garantisi
alıntıdır[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst