gittigidiyor

Kablosuz Ağ Şifre Kırma Programı WiFi Password Decryptor Modem Şifre Çözücü İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016-09-02_00-43-41.jpg


WiFi Password Decryptor programı bir kablosuz şifre kırıcısı değildir.


WiFi Password Decryptor programıyla bilgisayardan daha önce şifre girerek bağlandığınız kablosuz modemlerin şifresini gösterir. Çünkü bir bilgisayardan bağlanılan tüm kablosuz internet şifreleri kaydedilir fakat siz bu kayıtlı şifrelerin nerede olduğunu bilmezsiniz. WiFi Password Decryptor programı size bu kayıtlı şifrelerin hepsini birden gösterir ve hangi şifrenin hangi modeme ait olduğunu belirtir.
Yani WiFi Password Decryptor programıyla komşunun kablosuz modeminin şifresini kıramazsınız. Fakat daha önceden komşunun modemine bağlandıysanız ve şimdi şifreyi unuttuysanız, bu program sayesinde unutulan şifreyi bulabilirsiniz.

WiFi Password Decryptor Nasıl Kullanılır?

Programı indirip bilgisayara kurun ve çalıştırın. Yukarıdaki resimde gördüğünüz ana penceresi açılacak.
Burada 1 numaralı ok ile gösterdiğim Start Recovery butonuna tıklayın. Böylece bilgisayarda kayıtlı olan tüm modemler listelenecek.
Her bir modem için:


  • Modem adı (Wi-Fi Name SSID)
  • Şifre Tipi
  • Güvenlik ayarı ( WEP-64 / WEP-128 / WPA2 / AES / TKIP )
  • Şifre

bilgileri veriliyor.

Burada 2 numaralı ok ile gösterdiğim yerden şifresini öğrenmek istediğiniz modemin ismine bakın ve aynı satırın en sağında 3 numaralı ok ile gösterdiğim Password Key alanındaki kablosuz modem şifresini bir daha kaybetmemek ve unutmamak için dikkatli şekilde bir yere kaydedin.

WiFi Password Decryptor İndir (Ücretsiz – 178 kb)

Alternatif indirme linki


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst