gittigidiyor

Kahramanmaraş depremi sonrası Naci Görür’den dikkat çeken uyarı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bugün saat 14.34 sıralarında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde İğdeli merkezli 4.5 büyüklüğünde, yaklaşık 8 km derinlikte deprem meydana geldi.

İKİNCİ KEZ SALLANDI

Bu depremden saatler sonra kentte bir büyük deprem daha meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem saat 20.14’te meydana geldi. Pazarcık ilçesindeki depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı.

“RİSKLİ BİR BÖLGE”

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, gerçekleşen depreme dair görüşlerini paylaştı.

Depremin, Karasu grabeninin doğu kenarında ve Doğu Hatay Fayı üzerinde gerçekleştiğini belirten Görür, “Biliyorsunuz, Maraş bölgesi riskli bir bölge. Bu bölgede Gölbaşı-Türkoğlu arası en son 1513, Doğu Hatay Fayı 1822 ve Amanos Fayı 521'de kırılmış” bilgilendirmesinde bulundu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst