gittigidiyor

kamasonic Ks-hd1512 smartbox internet aği üzerinden ftp güncelleme resimli anatim

bekomehmet81

Vip Üye
kamasonic Ks-hd1512 smartbox internet aği üzerinden ftp güncelleme resimli anatim

ks-hd1512 smartbox cihaziniza güncel yazilimi yükleyiniz ve ftp güncelleme bölümünde aşağidaki bilgileri görünüz.

güncel yazilimi yükledikten sonra güncelleme bölümünden ftp güncellemeyi seçiniz.

yapilandirma kisminda yukaridaki bilgiler ekrana geldikten sonra link üzerinde ok tuşuna basarak bağlanti kurmasini bekleyiniz.

bağlanti gerçekleştikten sonra güncel yazilimlar ekranda görüntülenecektir ve hangi yazilim yüklenecekse onu seçip işlem tamamlanana kadar bekleyiniz.

not : Ip tv listesi olan net tv kanal listesi güncellemelerinizde cihazda kişisel linkleriniz var ise bu bilgilerinizi yedekleyiniz ve güncelleme bittikten sonra bu bilgilerinizi tekrar yükleyiniz.
Diğer yazilim ve kanal listesi yüklemelerinizde herhangi bir değişme olmayacaktir.

malik2004

Aktif Üye
Cevap: kamasonic Ks-hd1512 smartbox internet aği üzerinden ftp güncelleme resimli ana

usta yazılım yüklwdigimizde içindeki server dgcam siliniyormu veya serveri nasıl yedekleriz yardımcı olursanız sevinirim ben cihazı yeni aldım 2 gün oldu

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Cevap: kamasonic Ks-hd1512 smartbox internet aği üzerinden ftp güncelleme resimli ana

Merhaba usta içindeki dqcam hiçbirşekilde silinmez çünkü dqcam server girildiğinde direk işlemciye entegre olur bu durumda rahatlıkla istediğin yazılımı yükleyebilirsin kamosonic yazılımı olmak şartıyla diğer uydulara dönüşüm yapıldı fakat daha önce dqcam kontrolü yapılmadı

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.