gittigidiyor

kamasonic1512 uydu cihazı harddiski görmüyor.

yildirim1954

Aktif Üye
kamasonic1512 uydu cihazına kayıt için 500 gb.lık harddisk taktım.cihaz harddiski görmüyor geçersiz kayıt yazıyor.320 gb. lık başka bir harddisk taktım.onda herhangi bir problem yok.kayıt yapıyor. bu sorunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

unal45

Aktif Üye
kamasonic1512 uydu cihazına kayıt için 500 gb.lık harddisk taktım.cihaz harddiski görmüyor geçersiz kayıt yazıyor.320 gb. lık başka bir harddisk taktım.onda herhangi bir problem yok.kayıt yapıyor. bu sorunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

sorun yok 500 gb çalışıyor cihazın fişini çek yeniden başlat harddiski görecektir
kolay gelsin..

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.